Blandt alle verdens grøntsager løber kål med guldet. Vil I vide hvorfor og inspireres til at få flere kålhydrater ind i jeres liv?
Så kom til et foredrag, der tager udgangspunkt i Anette Sams bestseller Kålhydrater - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang, som hun har skrevet sammen med Jane Faerber.
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, fortæller Anette Sams, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Og så er kål både bæredygtig og klimavenlig, fordi den kan dyrkes herhjemme.
Anette Sams er PhD, farmaceut, forsker, forfatter og sundhedsdebattør.
Så kom til et foredrag, der tager udgangspunkt i Anette Sams bestseller Kålhydrater - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang, som hun har skrevet sammen med Jane Faerber.
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, fortæller Anette Sams, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Og så er kål både bæredygtig og klimavenlig, fordi den kan dyrkes herhjemme.
Anette Sams er PhD, farmaceut, forsker, forfatter og sundhedsdebattør.
Entré: 50 kr