Tadre Mølle - Museum og Naturcenter

Tadre Møllevej 23, Hvalsø

Søndag den 23. juni 2024, 10.00 - 16.00.Marked/byfest

Kildemarked på Tadre Mølle

ROMU og Tadre Mølles Venner inviterer d. 23. juni til sommerens hyggelige Kildemarked. Møllegården vil summe af aktivitet ved de mange farverige boder, hvor du kan købe lokalt håndværk, kunst og delikatesser.

Kildemarkeder har været en tradition i Danmark siden middelalderen. Man troede dengang, at vandet fra hellige kilder var særligt effektivt mod sygdomme i dagene omkring Sankt Hans. Folk valfartede derfor til de hellige kilder på dette tidspunkt af året for at drikke de livgivende dråber - og det gav anledning til handel og festligheder.

I mere end to årtier har Tadre Mølle dannet en smuk og historisk ramme om et årligt kildemarked for både store og små. Ud over det brede udvalg af boder sørger ROMU og Tadre Mølles Venner for en dag fyldt med fantastiske oplevelser i og omkring den charmerende gamle vandmølle. Der vil være underholdning med musik og gøgl, man kan besøge det fungerende mølleværk, slappe af i Café Maries Minde eller tage en spadseretur langs de smukke enge og skovområder.

Så kig forbi og vær med til at skabe en dejlig sommerdag ved Tadre Mølle.

Entré: Entre: voksne: 35 kr, børn u. 18: gratis

Læs mere på hjemmesiden