Workshop med sankning i skoven og madlavning over bål. Kom med til et arrangement, hvor vi forener vild mad med de bedste konventionelle råvarer i sæson.
1,5 times sanketur efterfulgt af omkring 3 timers madlavning med spisning ind i mellem retterne. Vi benytter både bål og gas.
Al mad er inkluderet i prisen, samt vand, danskvand og 1 glas vin eller øl.
3 retter
Forret
fisk/skaldyr - vild chimchurry
Hovedret
kød - sæsonens grønt
vild salat - vild sylt - røget urter
Dessert
frugt - vilde blomster - vild crumble - creme.
Læs mere på hjemmesiden
1,5 times sanketur efterfulgt af omkring 3 timers madlavning med spisning ind i mellem retterne. Vi benytter både bål og gas.
Al mad er inkluderet i prisen, samt vand, danskvand og 1 glas vin eller øl.
3 retter
Forret
fisk/skaldyr - vild chimchurry
Hovedret
kød - sæsonens grønt
vild salat - vild sylt - røget urter
Dessert
frugt - vilde blomster - vild crumble - creme.
Entré: 1200 kr