Agri Bavnehøj P-plads

Agri Bavnehøj Vej 5A, Knebel

Lørdag den 22. juni 2024, kl. 10-15.

Arrangør: Natur MolsVandretur/stavgang

Mols Bjerge Vandretur 12 km

Mols bjerge vandretur 12 KM: DE HØJE TOPPE. FANTASTISKE NATUROPLEVELSER. Agri Bavnehøj - Skovbjerg - Toggerbo - Trehøje - Helligkilde. Få vidunderlige naturoplevelser på denne natur- og vandretur med Natur Mols i Mols Bjerge.

Her finder vi nogle helt unikke landskaber og fantastiske naturområder.

På turen fortælles om den enestående natur som er karakteristisk for området med de åbne naturområder som overdrev og hede, egekrattet og de dybe mørke skove, om områdets biodiversitet, istidslandskabets udformning og om de mange tydelige kulturhistoriske spor i landskabet som gravhøje og agerbrug.

Vi får nogle betagende udsigter fra de mange toppe i Mols Bjerges bakkede landskab med Agri Bavnehøj (137 m) og Trehøje (127 m) som de højeste.

Vi starter ved Agri Bavnehøj P-plads (nær landsbyen Agri) og vandrer 11-12 km. Vi vil gå på dele af Bjergetapen på Mols Bjerge Stien i Nationalpark Mols Bjerge. Foruden Agri Bavnehøj kommer vi forbi Skovbjerg, Toggerbo, Trehøje og Helligkilde inden turen går retur til Agri.

Turen er ret kuperet, men vi går i et roligt og hyggeligt tempo med flere stop/pauser undervejs for at nyde udsigten, naturen og selskabet. Vi holder en længere pause ved frokosttid.

Arrangør: Natur Mols ved biolog Tine Sussi Hansen www.naturmols.dk

Mødested: P-plads ved Agri Bavnehøj
Mødetid: kl. 10.00
Varighed: 5-5½ timer

Pris:
275 kr. pr. person .
Børn/unge under 18 år ifølge med voksen kr. 135,- (vær sikker på de kan gå hele turen).

Frokost:
Mulighed for tilkøb af frokost (bestilles sammen med tilmeldingen). Frokost består af sandwich (kylling og bacon eller tun), juice og frugt, som udleveres ved turstart.
Du kan sagtens tage din egen frokost med.

Husk:
Godt fodtøj (fx vandrestøvler), fornuftig beklædning (flere lag som kan tages af og på, inkl. en varm trøje og regntøj).
Medbring vand, snacks, kaffe/the, evt. siddeunderlag.

Turen er ikke egnet for gangbesværede eller klapvogne.
Det er ikke muligt at have hund med.

Turen kan aflyses ved for få tilmeldinger. I så fald får du naturligvis besked senest dagen inden og refunderet din billet.

Har du brug for flere oplysninger kan du skrive til tine@naturmols.dk.

Se vores turoversigt på www.naturmols.dk/ture.

Pris: 135-275 kr

Køb/bestil billet