Frederikssundhallerne

Kalvøvej 13, Frederikssund

Lørdag den 15. juni 2024, kl. 10-16.Andet

DM i Partners - kvalifikationsturnering Frederikssund

Game InVentorS og ildsjæle fra Frederikssund inviterer hermed tilkvalifikationsturnering til DM-finalen i brætspillet PartnersOm kvalifikationsturneringen i Frederikssund:* Består af 32 deltagende par.

* Der spilles efter de officielle DM-regler, hvis tolkninger sendes til deltagerne på deres opgivne e-mail forud for turneringen.* Alle par starter i A-turneringen og taber man sin åbningsmatch her, så fortsætter man i B-turneringen og er først ude af kvalifikationen, når man også taber i B-turneringen. (alle er altså sikret minimum 2 matcher)* Der er billetter til DM-finalen på spil i både A- og B-turneringen.* Udover præmier til de bedst placerede, så får alle deltagere en GRATIS gave med sig hjem - uanset deres placering!* Der kan købes diverse mad og drikkevarer i hallens café under arrangementet.Vigtigt: Det anbefales at møde op ca. 10 minutter før arrangementet starter (husk at medbringe billet). Hvis man kommer for sent til turneringsstart, dømmes man automatisk som taber af sin første match!
Program: 10.00 Velkomst + praktisk information ca. 10.15 A-turneringen starterca. 12.15 1. runde i A-turneringen afsluttetca. 12.20 2. runde i A-turneringen + 1. runde i B-turneringen starterca. 13.20 2. runde i A-turneringen + 1. runde i B-turneringen afsluttet (16 af de 32 par er ude)ca. 12.30 Kvartfinaler i A-turneringen + kvartfinaler i B-turneringenca. 13.30 Kvartfinaler i A-turneringen + kvartfinaler i B-turneringen afsluttetca. 13.40 Semifinaler i A-turneringen + semifinaler i B-turneringen ca. 14.40 Semifinaler i A-turneringen + semifinaler i i B-turneringen afsluttetca. 14.50 Finale og kamp om 3. plads i A-turneringen + Finale i B-turneringenca. 15.50 Finale og kamp om 3. plads i A-turneringen + Finale i B-turneringen afsluttetca. 15.55 Præmieoverrækkelseca. 16.00 Tak for denne gang (4 par til DM-finalen er fundet).Bemærk: De fleste par vil opleve korte pauser mellem hver match
Om de andre kvalifikationsturneringer:* Der er yderligere 15 kvalifikationsturneringer til DM-finalen. * Disse foregår i Troldhede, Aarhus x 2, København x 2, Odense x 2, Aalborg, Vendsyssel, Sønderborg, Herning, Esbjerg, Høng, Viborg og Vejle. Om selve DM-finalen* DM-finalen afvikles til efteråret på Fyn med deltagelse af 64 par.* De kvalificerede par deltager alle gratis i DM-finalen.Om brætspillet Partners:Partners er et brætspil, der udfordrer dine taktiske evner og ikke mindst dine evner til at samarbejde. Spillet blev første gang udgivet i 1998 og hører til de mest populære brætspil i danmarkshistorien. Spillet er nemt at lære og kan spilles af alle - både unge og ældre.
Om Frederiksundhallen:Frederikssundhallen er et naturligt samlingssted i byen. Her findes både en brydehal, en danshal, fitnessrum og forskellige lokaler til alle mulige formål. I forbindelse med hallen ligger også Café Kalvø, hvor der kan købes forskellige typer mad og drikkevarer. Links: Vejle BridgeCenterGame InVentorS

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KØB AF BILLETTER1. En billet er gyldig for 2 deltagere og begge deltageres fulde navne skal angives på billetten.
2. Man kan deltage og købe billet til flere DM-kvalifikationsturneringer, men vi opfordrer til, at man begrænser sig, da man risikerer, at billetterne går til spilde! (Se punkt 4 og 5)3. Man kan maksimalt deltage i EN kvalifikationsturnering i samme by.4. Man kan kun kvalificere sig til DM-finalen EN gang. Det betyder, at hvis man kvalificerer sig, kan man ikke deltage i yderligere kvalifikationsturneringer samme år.5. Har man - efter man har opnået kvalifikation til DM-finalen - stadig en eller flere billetter til andre kvalifikationsturneringer, så erklæres disse billetter automatisk ugyldige. Billetterne kan altså hverken videresælges eller overdrages til andre, men tilfalder Team Partners, der kan afhænde dem til anden side.6. Der vil blive oprettet ventelister til alle turneringer, efterhånden som de bliver udsolgt. Det er i år - som noget nyt - blevet muligt, at anmode om en ventelisteplads direkte inde på Billetto. Her registrerer man sin interesse og sin e-mailadresse. Det er vigtigt, at man registrerer en e-mailadresse, som man ofte besøger, da man efter nogle dage, modtager en e-mail fra DM i Partners, hvor man bedes bekræfte sin optagelse på ventelisten, samt registrere nogle yderligere oplysninger, som ikke allerede er blevet indtastet hos Billetto. Først når disse oplysninger er kommet DM i Partners i hænde, er registreringen på ventelisten endeligt bekræftet.7. Man kan godt komme på venteliste, selvom man har deltaget ved en tidligere turnering i årets DM-kvalifikation, hvor kvalifikationen glippede. (Se punkt 6)8. Finder man ud af, at man ikke kan/vil deltage i en turnering, som man har købt billet til, skal man hurtigst muligt henvende sig til Team Partners på e-mailadressen partners-dm@gameinventors.dkTeam Partners forsøger så at afsætte billetten til anden side. Hvis det lykkes refunderes billettens pris - bortset fra billetgebyret.9. Man må IKKE selv overdrage eller.

Entré: 300 kr

Køb/bestil billet