Musikhuset Aarhus

Thomas Jensens Allé 2, Aarhus C

Mandag den 6. januar 2025, kl. 19-21.30.Foredrag

Verdens problemer løst på 120 minutter

Glæd dig til knivskarpe observationer og et virkeligt stærkt firkløver i inspirerende diskussion - måske som reaktion på netop dit dilemma. Det bliver en aften med nye dilemmaer, nye presserende udfordringer og nye spørgsmål fra salen!

Oplev Svend Brinkmann, Tor Nørretranders og Rane Willerslev i et format - hvor de tre både udfordrer hinanden personligt inden for samfund, politik, kultur og eksistens, men også i bedste Mads og monopolet-stil svarer på udvalgte dilemmaer om verdens tilstand 2025 fra publikum. Det hele bundet sammen af altid skarpe Anne Sophia Hermansen.

Der er højt til loftet og lagt op til endnu en forrygende aften i Tivolis Koncertsal, hvor vi både garanterer indsigt, underholdning og måske opskriften på én gang for alle at løse alle verdens problemer.

LIVE på scenen denne aften:
Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet og forsker i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse. Desuden forfatter til en lang række samfundskritiske bøger bl.a. bestseller-trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip - og senest Vi er det liv, vi lever og Oplevelsessamfundet.

Tor Nørretranders er faglitterær forfatter, som i sine bøger primært beskæftiger sig med hvad det vil sige at være menneske. Tor skriver om alt fra naturvidenskabens rolle i den moderne kultur, over miljøproblemer, krig og fred, til fremtiden, kreativiteten, troens betydning og hvad vi skal have at spise. Forfatter til en lang række bøger, senest Hul igennem og I syv sind.

Rane Willerslev er museumsdirektør og tidl. professor i socialantropologi. Desuden tidligere direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo og leder af De Etnografiske Samlinger på Moesgaard Museum. Han blev ph.d. fra Cambridge University, har været på talrige ekspeditioner i Sibirien og er mangeårigt medlem af Eventyrernes Klub.

Anne Sophia Hermansen (moderator)
Kulturkommentator, kritiker og litteraturhistoriker ved Weekendavisen og en af Danmarks mest markante og indflydelsesrige meningsdannere. Hun har i mange år arbejdet med at analysere tidsånden og kulturens betydning for vores lykke og oplevelse af meningsfuldhed. Desuden erfaren og skarp moderator.

Håber du til januar 2025 vil starte året ud med at udfordre de fire på verdens tilstand. Der er jo ingen grund til at vente til senere på året med at fikse tingene...!

Entré: 489 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden