Pumpehuset

Studiestræde 52, København V

Fredag den 10. maj 2024, kl. 21.Club/DJ

Two Lanes

Den elektronisk duo TWO LANES skaber deres signaturlyd ved at blande akustiske klaveroptagelser med analoge synthesizere minimalistiske beat-elementer.

Gruppen, bestående af de Berlin-baserede brødre Leo Rafa, har fundet et loyalt publikum fra hele verden, der gang på gang tager ind for at opleve deres genrejonglerende lyd.

Brødrene er opvokset i en musikalsk familie, hvor de hurtigt kom til at fordybe sig fandt inspiration i værker af Bach, Schumann Debussy. Det har de senere krydret med fingerfine færdigheder indenfor lyddesign elektronisk musik, derfor kan Leo Rafa bruge timevis i øvelokalet på at dykke ned i lyddesign, som så afspejles i deres finpudsede detaljerige lyd. På deres seneste udgivelse Reflections EP fortsætter de med at udvide forskellige genrer - fra neoklassisk til ambient melodisk techno.

TWO LANES er en fusion af det klassiske det nybrydende, der gik ikke længe, før deres unikke lyd tiltrak radiostøtte fra BBC1, Sirius XM, Triple J, som har været medvirkende til, at de i dag har mere end 150 millioner afspilninger på tværs af streamingplatforme.

DKK 220 + gebyr.

Dørene åbner kl. 19.00.

Se mere på

www.facebook.com/allthingslivedenmark
www.allthingslive.dk
www.pumpehuset.dk

Pumpehuset har desværre ingen handicapfaciliteter kan på grund af husets fredningsstatus ikke foretage store renoveringer.
Det betyder, at Pumpehuset hverken har personelevator eller handicapvenlige toiletter, hvorfor det desværre ikke er muligt at komme rundt i huset med kørestol.

Entré: 260 kr

Køb/bestil billet