Sams Island Distillery

Langgade 19, Samsø

Lørdag den 4. maj 2024, 14:00-15.15.Gastronomi

Fremvisning af Sams Island Distillery

Fremvisninger er en fortælling om destillering & historien bag et mikrodestilleri på Samsø. En mulighed for at se, høre, dufte og smage hvordan vi fremstiller vores produkter og er inkl. 3 smagsprøver. Fremvisningen koster kr 150,- og starter præcis.

Kom med indenfor hos Sams Island Distillery, et destilleri der sætter en ære i at fremstille alt fra bunden, så vidt muligt med lokale råvarer.

Fremvisninger er en fortælling om destillering & historien bag opstarten af et mikrdestilleri på Samsø. En mulighed for at se, høre, dufte og smage hvordan vi fremstiller vores produkter og er inkl. 3 smagsprøver.

En fremvisning tager dig med bag arbejdet på et destilleri. Mads er en passioneret fortæller og kommer vidt omkring når han fortæller om destilleringens kunst, temperaturer, vigtigheden af gode råvarer, gæring, fermentering og selvfølgelig afslutter vi med smagning af 3 forskellige produkter.

Vi afholder fremvisninger hele året og du kan booke din plads på vores hjemmeside: www.samsisland.dk

* Hvad hvis vi er en større gruppe?
Er I en virksomhed, en forening, et større selskab eller lignende, der ønsker en rundvisning uden for de åbne rundvisninger, kan vi også finde ud af det. Skriv til os på mn@samsisland.dk, så finder vi en løsning der passer.

* Øvrige henvendelser
Har du spørgsmål eller forslag til arrangementer, så skriv endelig til os på mn@samsisland.dk eller ring til os på +45 28 96 83 05.

Entré: 150 kr