Polyfonen

Arnbjergalle 4, Varde

Torsdag den 6. marts 2025, kl. 19.Foredrag

Foredrag med Steffen Jensen - Livet som korrespondent i Mellemøsten

Kom vær med når Steffen Jensen giver os indblik i livet som korrespondent i Mellemøsten. Et foredrag om hvordan det er at dække krige konflikter samt hvilke konsekvenser det har haft.

Steffen Jensen fortæller personligt om Mellemøstens komplicerede sammenhænge fantastisk fascinerende forhold, han kommer i dybden med sider af situationen, som nyhederne på TV ikke giver mulighed for.

For i de fleste steder i verden er tingene, hvad de giver sig ud for at være... mere eller mindre. Ikke i Mellemøsten. Her er det som et flimrende fatamorgana. Netop som man tror, man har forstået noget, man selv lige har oplevet, så viser det sig, at det i virkeligheden er noget helt andet, der er sket. Her er intet, hvad det giver sig ud for at være. I dette område eksisterede virtual reality lang tid inden Internettet blev opfundet. Alle har deres helt egen version af virkeligheden, side om side eksisterer forskellige udgaver af historien, som gensidigt udelukker hinanden.

Men et langt liv med at rapportere fra krige konflikter, ofte befinde sig i farezoner, være omgivet af menneskelig lidelse katastrofer er ikke uden personlige omkostninger. Man kommer ikke hjem uden sår på sjæl sind. Korrespondentens familie betaler så en høj pris.
Alt det fortæller Steffen Jensen om i sit foredrag om jobbet som Mellemøstkorrespondent for TV2.

Om Steffen Jensen: Steffen Jensen har arbejdet som Mellemøstkorrespondent for TV2/Danmark siden stationens start for mere end 30 år siden

Fra Libanonkrigen i begyndelsen af 1980'erne over Det arabiske Forår til krigen imod Islamisk Stat i Mosul i Irak.

Ses vi?

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/.

Entré: 305-335 kr

Køb/bestil billet