Train

Toldbodgade 6, Aarhus C

Lørdag den 15. februar 2025, kl. 20.Jazz

Smag på dig selv

En trommeslager og to saxofonister. Så simpel er opskriften på et af nordens vildeste livebands. Det smager af punk, det smager af jazz, også lidt af pop, hip-hop, afro-beat og måske noget 90'er-dance.

Christianshavnertrioen Smag På Dig Selv er indbegrebet af instrumental eufori - farlig, fremadstormende, forførende og fri. De tre venner i Smag På Dig Selv slog deres saxofoner og trommer sammen i 2018 med en vision om at sparke folk ud på dansegulvet og skubbe til grænserne for den gængse koncertoplevelse og genreforståelse og har siden da huseret i den danske undergrund og efterladt scener, dansegulve og publikummer i sveddryppende ekstase.

Med blot en enkelt EP i bagagen har SPDS de seneste 5 år spillet utallige koncerter over hele landet samt i Rusland og har etableret sig som et balstyrisk livefænomen i mange undergrundsmiljøer. Foruden deres utrættelige techno-inspirerede energi har de gjort sig bemærket med brugen af alt fra nordisk strubesang, digtoplæsninger og industrielle rekvisitter på scenen. Anmeldere på årets Roskilde Festival havde aldrig hørt noget lignende, og Politikens anmelder var efterladt i chok efter trioens koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival. Hvornår har du sidst headbanget til en jazzkoncert?
SPDS består af:

Albert Holberg - trommer

Thorbjørn Øllgaard - barytonsax

Oliver Lauridsen - tenorsax.

Entré: 225 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden