Friluftsscenen Arnbjerg

Arnbjergparken, Varde

Søndag den 30. juni 2024, kl. 15-18.

Arrangør: Scleroseforeningens lokalafd. VardeMusical

Varde Sommerspil 'Baronessen fra benzintanken'

En nyere dansk musical, der er baseret på den kendte og folkekære film af samme navn fra 1960, hvor Chita Nørby, Ove Sprogø og Dirch Passer foldede sig ud. Baron von Rosenteen begraves.

Da Rosenteenen er arvinger, står det gamle Rosententeen Slot til at skulle arves af Rabenfedlt. Dog har højestessagfører Berg blandt den afdøde barons papirer fundet et dokument, der viser at baronen havde et barn uden for ægteskabet med en ikke adelig kvinde.

Enkebaronessen prøver at lære Anne at være en fin dame, frem for den drengende værkstedsmekaniker, som hun er opraget til.

Selvfølgelig gik der kuk i arven. Den fæle Clarissa Rabenfeldt vil ikke vinke til en titel til sønnen Henning og brænder dokumentet, men så træder slottets grå dame i aktion. Hun præsenterer sig som Henriette von Rosensteen, 1740-1782, og tager handlingen for alvor fart.

'Baronessen fra benzintanken' har det hele - et skønt persongalleri, en sjov og levende dialo, sprudlende musik og store dansenumre - kort sagt alt et festlig og fornøjelig sommerspil skal indeholde.

Forestillingen tager 2 timer og 30 min. inkl.pause.

Vi har 20 billetter heraf 5 kørestole m/ledsager

Alle billetter sælges 'først til mølle' princippet.

Tilmelding: senest d. 7. juni

Tilmeldinen er først gældende når der er indbetalt til:
Danske Bank 9570-13428581 mrk. sommerspil

Pris : Medlemmer : 125,- kr./person
Ledsager : Gratis - med gyldig ledsagerkort
Ikke medlemmer : 305,- kr./person.

Entré: 305 kr

Køb/bestil billet