MantziusLive

Johan Mantzius Vej 7a, Birkerød

Fredag den 27. september 2024, kl. 20.Folk/Vise/Country

Flook

Flook væver og spinder traditionelt rodfæstede melodier til en medrivende lyd. Der er stramme rytmer og virtuos improvisation.

Med Ed Boyds guitar, John Joe Kellys bodhran, Brian Finnegans og Sarah Allens fløjter så besidder bandet en sjælden blanding af brændende teknisk brillans, fint og præcist samspil, og en fed, eventyrlig musikalsk fantasi.

Flook blev dannet for over 25 år siden af fire venner og bragede ind på den internationale musikscene med deres debut studiealbum, 'Flatfish'. Bandet havde en bemærkelsesværdig succesfuld optræden- og indspilningskarriere - den rene fornøjelse ved at spille sammen skinnede igennem på deres album. Men det var deres liveoptrædener, der virkelig gik i hjerterne på dem, der så og lyttede. Relationen mellem disse fire musikere og den store nydelse, de udviklede ved at spille sammen, er blevet kommenteret af både publikum og kritikere.

Efter at have vundet bedste band ved BBC Folk Awards 2006, tog Flook en pause i 2008, men de forblev ikke tavse længe, og de sidste 4 år har set dem fortsat med at spille lejlighedsvise live shows, herunder korte turnéer i Japan, Irland og Tyskland, samt festivalshows blandt andet på Tønder Festivalen i 2016 og flere gange på Celtic Connections i Glasgow.

____
Fre. 27. sep. 2024 Kl. 20.00
Billetpris: 180 kr.
Billetgebyr: 25 kr.
Dørene åbner 1 time før showstart
Unr. Siddepladser
Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben.
Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.

Entré: 205 kr + gebyr

Køb/bestil billet