Kulturstationen Vanløse

Frode Jakobsens Plads 4 / Jernbane Allé 38, Vanløse

Lørdag den 20. april 2024, kl. 11-13.For børn

Omnias hus - forfatterbesøg og familieworkshop

Et hus med plads til alle.

Kom og lyt og leg med den vidunderlige historie Omnias hus

Forfatter Cecilie Eken fortæller om Omnia hus og hendes tanker bag. Hvad er det der gør Omnias hus et varmt og trygt sted for børn der har det svært?

I Omnias hus er der plads til alle. Faktisk rummer huset alt, hvad et barn kan ønske sig af leg, fantasi og fællesskab. I døren står Omnia selv og tager imod de forskellige børn, som banker på, blandt andet Karl, som er frygtsom, Ida, der ønsker sig en ven og Aisha, der er flygtning. Alle har de deres særlige egenskaber og baggrund, og hver og én bliver mødt med et "velkommen her".

Workshop - skab dit eget hus

Efter forfatterbesøget tegner vi sammen de flotteste huse. Vores helt egne indbydende huse med plads og varme, og børnene kan med deres voksen helt selv vælge hvad der er vigtigst i deres eget hus. Vi lader os inspirere af de fine myldrebilleder fra bogen.

Husene kan efterfølgende tages med hjem og være den perfekte samtalestarter mellem barn og voksen, i snakken om sociale relationer og venskaber.

Meget oplagt til børn i indskolingen der skal lære en masse nye potentielle venner at kende, eller de ældste børnehavebørn der snart møder en ny, lidt spændende, hverdag.

Praktisk

Vi starter med forfatterbesøg kl. 11.00 i Heerupsalen på Kulturstationen Vanløse.

kl. 12.00 hvor workshoppen starter kan man sagtens spise sin medbragte madpakke til frokost og være kreativ og hygge sig til god stemningsmusik til kl. 13.30.

Billetten gælder til både forfatterbesøg og efterfølgende workshop.

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden