Madsymfoni

Brogade 13, Svendborg

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 18.30-22.



Gastronomi

Udsolgt - asparges & Tysk Riesling

Det er nu 6. gang vi afholder denne fabelagtige vinmiddag med det særdeles årstidsaktuelle madtema ASPARGES. Vi har i tidligere år besøgt forskellige restauranter, og i år skal vi besøge Madsymfoni med Esben Lindell, der styrer slagets gang i køkkenet.

Et nyt og meget spændende spisested i Svendborg, som lover godt for fremtiden.Vintemaet i går bliver den fremragende Franken-vinproducent Bürgerspital fra byen Würzburg - Franken's vinhovedstad. Vi glæder os til en stjernerække af spændende vine lavet af Rieslingdruen - og en menu som vil begejstre de fleste...her er det forårsguldet asparges og Riesling-druen, som er stjernerne!Dvs. dogmet er at der skal indgå asparges i alle salte retter og vinene skal være Riesling.Menu:ApetizerHåndpillede rejer med emulsion af aspargesGrøn asparges med fermenteret hvidløg og parmasanSprød kugle på risotto med ærter og asparges"Velkomstvin"Grillede hvide asparges, hasselnødder fra Piemonte, trompetsvampe, samt luftig hollandaiseRiesling trockenWürzburger Riesling trockenStegt kammusling på aspargesbånd, hertil muslingskumWürzburger Abtsleite Riesling trocken 1. LageRandesackerere Marsberg Riesling trockenFrilandskylling, ledsaget af farseret morkel, grønne asparges, samt hønsevelutéStein-Harfe Riesling Grosses GewächsPfülben Riesling Grosses GewächsAsparges pannacotta med søde rabarber og havrecrumbleWürsburger Stein-Harfe Riesling-Spätlese(Randesackerer Pfülben Rieslaner-Beerenauslese).

Entré: 850 kr

Køb/bestil billet