Brønshøj Vandtårn

Brønshøjvej 29, Brønshøj

Søndag den 7. juli 2024, kl. 16-17.15.Jazz

Osgood/Friis - Brønshøj Sommerjazz 2024

Kresten Osgood og Maria Laurette Friis i Vandtårnet. Oplev eventyrlig jazz med den dynamiske duo Maria Laurette Friis og Kresten Osgood, kendt for deres fascinerende præstationer og grænseoverskridende tilgang til jazz.

Maria Friis er vokalist og lydkunster, mens Kresten Osgood især er kendt som en ekstraordinær trommeslager. Derudover er de begge multiinstrumentalister, komponister og improvisatorer.

Deres fælles musikalske rejse startede, da de begge var med i kvartetten Tys Tys, der blev dannet på initiativ af Maria Friis i 1998 og udgav 3 anmelderroste albums i perioden 2001-2006. De har optrådt sammen mange gange siden, men har også hver for sig indspillet og stået på scenen i mange andre sammenhænge. Maria optræder desuden solo, mens Kresten Osgood har spillet på trommer med gud og hvermand i ind- og udland. Som duo kombinerer de kompositioner og improvisationer, og de bryder med deres unikke blanding af kreativitet og dygtighed sig fri af traditionelle begrænsninger og navigerer ubesværet i lydens, rytmens musikalske udtryksmåder,

Tag med på en fængslende musikalsk rejse midt i Brønshøj Vandtårns fantastiske kulisse under Brønshøj Sommerjazz til en eftermiddag med musik, der trodser forventningerne og hylder improvisationens kunst med eventyrlige lyde og innovative kompositioner. En begivenhed, hvor Vandtårnets helt særlige resonansakustik forstærker hver tone og rytme.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Noisy Beehive

Se mere om Brønshøj Sommerjazz 2024 her: www.bronshojsommerjazz.dk.

Entré: 50 kr

Køb/bestil billet