Able Winery

Rævehøjvej 7, Kibæk

Mandag den 20. maj 2024, kl. 13-16.



Gastronomi

Madmødet 2024: Vinsmagning og mad over åben ild hos Able Winery

Oplev en unik vinsmagning og madoplevelse over åben ild med Able Winery og Vesterhavskøkkenet.

Deltag i dette spændende arrangement hos Able Winery, et charmerende vineri, der sætter danske æbler i centrum for deres prisvindende hvidvine.

Kom med på en rundvisning på gården og hør historien bag deres unikke Perfectly Imperfect-vineserie, hvor kosmetisk 'grimme' æbler bliver forvandlet til en smagsoplevelse uden sidestykke. Disse æbler er måske ikke perfekte at se på, men de er perfekte til vin!
Den talentfulde chefkok, Michael Damgård fra Vostrup Højskole, vil sørge for at forkæle dine smagsløg med en anretning af lokale råvarer, nøje udvalgt til at matche Able Winerys vine og i bedste Vesterhavskøkken stil.
Under arrangementet vil der være smagsprøver på 3 forskellige vine, hvor du også vil høre om vinfremstillingens kunst. Der vil være masser af mulighed for at stille spørgsmål og lære mere om lokal dansk mad og vin.

Til dette unikke arrangement er der plads til 30 heldige deltagere, så skynd dig at tilmelde dig! Able Winery forbeholder sig retten til at aflyse ved for få tilmeldinger.

Kan du ikke deltage mandag d. 20.? Ingen panik! Du kan også tilmelde dig til vinsmagning og rundvisning fredag d. 24. maj eller lørdag d. 25. maj.

Læs mere om Able Winery her www.ablewinery.dk
Du kan tilmeld dig her: Vinsmagning og mad over åben ild hos Able Winery (madbillet.dk)

Kontakt: mail@ablewinery.dk / +45 61 67 47 48.

Køb/bestil billet