Nysted Orgelmuseum

Adelgade 30, Nysted

Lørdag den 6. juli 2024, 19:30 - 21:30.Klassisk

Duo 1 7 0 2 Louise Hjorth Hansen - fløjte, Katrine Immerkjær - orgel

Orgelklangenes Jubilæumsfest: Fejring af 5 Års Orgelmuseum ORGELFESTIVAL´24 Oplev Duo 1702og lad dig forføre af deres musikalske eventyr, hvor fortidens tonerforenes med nutidens innovation og skaber en uforglemmelig oplevelse for ørerne og sjælen.

Duo 1702 er en levende fortolkning af musikhistorien, der strækker sig fra den fortryllende italienske Stylus Fantasticus over den storslåede tyske højbarok og det yndefulde danske rokoko til nutidens nyskabende kompositioner og værker skræddersyet til duoen. Deres repertoire er en rejse gennem tid og genre, hvor de foldermusikkens mangfoldighed ud med energi og ekspertise.

Med en imponerende baggrund har Duo 1702 markeret sig på den internationale kammermusikscene. I november 2014 indtog de førstepladsen i den italienske kammermusik konkurrence Premio Selifa Concorso Internazionale di Musica Antica.

Året før, i juli 2013, beviste de deres talent i en anmelderrost finale i den prestigefyldte kammermusik konkurrence i York, York Early Music International Young Artists Competition. (Læs anmeldelsen under udtalelser). Og i juni2016 turnerede duoen i Italien, hvor de begejstrede publikum med femkoncerter.

Duo 1702 har mange optrædener både i Danmark og i udlandet. Deres musikalske rejse har ført dem til prestigefyldte scener somThe National Gallery i London og til koncerter i Italien og Sverige.

Med en imponerende baggrund og et tæt musikalsk partnerskab har Louise og Katrine formået at skabe en unik musikalsk oplevelse, der fangerpublikums opmærksomhed og beriger ørerne med deres talent og lidenskab for musikken.

Duoens musikalske symbiose og deres evne til at fordybe sig i musikkens essens har gjort dem til et kærkomment indslag på kammermusikscenen. Deres smittende glæde ved musikken smelter sammenmed en dyb forståelse for hver eneste tone, og de formår at formidle denne passion til deres publikum med en enestående intensitet.

Oplev Duo 1702og lad dig forføre af deres musikalske eventyr, hvor fortidens tonerforenes med nutidens innovation og skaber en uforglemmelig oplevelse for ørerne og sjælen.

Koncerten begynder kl. 19.30 og slutter kl. 21.30. Der vil være mulighed for en forfriskning i koncertpausen eller før og efter koncerten, mens man nyder den smukke udsigt til Rørsøen.

Oplev den unikke musikalske atmosfære ved festivalens koncerter i orgelmuseet, hvor de historiske orgler skaber den perfekte ramme. Vores mål er at berige publikum med en dybere forståelse for orglernes historie og musikken, hvilket garanterer en berigende musikoplevelse for alle, uanset baggrundsviden. Selv dem uden kendskab til orglet eller kirkemusik vil få værdifulde indsigter med hjem.

Koncerterne præsenterer 15 bevaringsværdige orgler. Du vil opleve højtkvalificerede solister og kammermusikensembler i verdensklasse.

Gæsterne kan nyde den fortryllende natur og kulturarv i særlige omgivelser, mens de får mulighed for en forfriskning i koncertpausen eller før og efter koncerten med den smukke udsigt til Rørsøen.

Billetter 150 kr. Medlemmer af venneforeningen 125 kr. Unge under 18 år 75 kr. Læs mere og få BILLET klik på billederne.

Med Festivalkoncerterne er vi med til at berige Nysted Kultursommer arrangementerne.

Festivalen ville ikke have været mulig uden den uvurderlige støtte fra Guldborgsund Kommune.

Entré: 75 - 150- kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden