Fredag den 7. februar 2025, kl. 20.Rock/Pop

Poul Halberg Powertrio

Poul Halberg (guitar & vokal), Jette Schandorf (bas) &. Jesper Thomsen (trommer). er navne vi sædvanligvis forbinder med danske popsucceser som Halberg Larsen, News, Ray-Dee-Ohh, Lis Sørensen, Rasmus Seebach, X-Factor bandet.

Imidlertid har de tre erfarne kreative musikere en trio, hvor de hylder nogle af deres egne inspirationskilder fra en af rockens allermest kreative turbulente perioder - slutningen af 60'erne...

I de år blev inspirationen grobunden skabt til meget af den rock pop, vi lytter til i dag. Med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith osv., står mange af de bedste sange fra den periode, som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Tænk bare på numre som "Voodoo Child", "Sunshine of You Love", "Crossroads" "Little Wing".
Gennem de sidste 20 år har Powertrioen udforsket dette repertoire på kryds tværs på de danske scener. Det er så blevet til to albums: "Strange Brew" "PsychElectric Journey". Her giver Powertrioen deres eget bud på nogle af deres helt personlige favoritter fra perioden - uden et sekund at dynge musikkens tidløshed til med nostalgi!

Det engelske udtryk for at spille musik er "to play", som jo så betyder "at lege". Og det er lige præcis det, de tre musikere gør med et på alle måder helt unikt sammenspil opbygget gennem 40 års erfaring på de danske scener.
Er man til skarpskårne rock riffs, indfølt blues guitar et repertoire der både udfordrer vækker minder, bør man opleve denne trio.

Og husk luftguitaren!

Entré: 245 kr

Køb/bestil billet