Folkehuset Brabrand

Voldbækvej 92, Brabrand

Tirsdag den 11. juni 2024, kl. 09.30-11.30.

Arrangør: FO-AarhusBaby/barsel

Barselshold: Visible mending - smukke reparationer

I Folkehuset Brabrand.

På denne workshop lærer du at reparere dit eller dit barns tøj med flotte og simple broderiteknikker. Hvis du er forælder, kender du sikkert til huller på bukserne ved knæene. Du har måske også oplevet, at der er gået hul på noget af dit eget tøj. I stedet for at smide tøjet ud, kan du på denne workshop lære at fikse små huller med en lille broderet frugt eller et fint symbol.

"Visible mending" handler om at tænke kreativt og se mulighederne, når tøj har taget skade. Det lille hul ved knæet åbner op for en verden af muligheder for fine og unikke broderier - og pludselig har en lille citron givet tøjet længere levetid.

Workshoppen henvender sig til nybegyndere. Carolina vil gennemgå forskellige, begyndervenlige teknikker, som kan anvendes til at dække mindre huller i tøj. På dagen får du et lille broderikit, så du kan prøve teknikkerne af og tage dem med dig hjem bagefter. På workshoppen får du noget stof at øve broderi på, men tag også meget gerne noget tøj med, som skal fikses. Tag også meget gerne din baby med.

Babylyde er velkomne, og der er plads til både legetøj og amning - og alt andet, der også hører med.

Arrangeret i samarbejde mellem FO-Aarhus, Folkehusene i Aarhus og Sundhed & Omsorg i Aarhus Kommune.

Entré: 240 kr

Læs mere på hjemmesiden