Tirsdage og onsdage inviterer vi indenfor til hyggelige temaaftener, hvor spiseoplevelsen, fællesskaber og spændende oplæg er det centrale omdrejningspunkt.
Tag din partner, din ven, veninde eller nabo under armen og bliv inspireret mens I får noget godt at spise.
Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.
Vi finder I plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Måltiderne er overvejende vegetariske og laktosefri. Der er mulighed for tilvalg af kød
Vi lægger vægt på økologiske råvarer (ca. 80%). Vi prioriterer lokale leverandører, i det omfang årstiderne tillader det.
Ca. kl. 19.30 starter aftenens oplæg
Prisen er kr. 195,- for oplæg og middag.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
Send en mail på info@holberggaard.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.
Om aftenens oplæg
På denne aften bliver der mulighed for at møde Flemming Nielsen, som ejer Holberggård. Flemming er mangeårig iværksætter, facilitator af udviklingsprocesser, facilitator af udviklingsgrupper med fokus på gensidighed og personlig lederskabstræner. Denne aften er emnet Det Personlige lederskab og gensidighed. Personligt lederskab er, når du bevidst arbejder med dig selv som menneske - når du med selvtillid og selvværd kan identificere og opsætte værdiskabende mål for dit liv og samtidig forpligtige dig til rejsen derhen med engagement og dedikation. Ét af værktøjerne du vil blive introduceret til denne aften, er bevidst sammenhængende åndedræt.
Tag din partner, din ven, veninde eller nabo under armen og bliv inspireret mens I får noget godt at spise.
Aftenen starter kl. 18.00. Kom meget gerne i god tid, så der er mulighed for at tage en lille snack og købe en forfriskning inden.
Vi finder I plads ved fællesbordene og mødes om et lækkert, velsmagende og bæredygtigt måltid tilberedt af dejlige råvarer i sæson. Maden serveres som deleretter ved bordene, hvor dagens oplæg, måltidet og mødet med de andre omkring bordet er i fokus.
Måltiderne er overvejende vegetariske og laktosefri. Der er mulighed for tilvalg af kød
Vi lægger vægt på økologiske råvarer (ca. 80%). Vi prioriterer lokale leverandører, i det omfang årstiderne tillader det.
Ca. kl. 19.30 starter aftenens oplæg
Prisen er kr. 195,- for oplæg og middag.
Drikkevarer og dessert kan tilkøbes på dagen.
Send en mail på info@holberggaard.dk, hvis der er særlige behov eller andet omkring maden, som vi skal være opmærksom på.
Om aftenens oplæg
På denne aften bliver der mulighed for at møde Flemming Nielsen, som ejer Holberggård. Flemming er mangeårig iværksætter, facilitator af udviklingsprocesser, facilitator af udviklingsgrupper med fokus på gensidighed og personlig lederskabstræner. Denne aften er emnet Det Personlige lederskab og gensidighed. Personligt lederskab er, når du bevidst arbejder med dig selv som menneske - når du med selvtillid og selvværd kan identificere og opsætte værdiskabende mål for dit liv og samtidig forpligtige dig til rejsen derhen med engagement og dedikation. Ét af værktøjerne du vil blive introduceret til denne aften, er bevidst sammenhængende åndedræt.
Entré: 195 kr