Arkiv: Overstået event
Restaurant Malt

Ceresbyen 64-68, Aarhus C

Lørdag den 18. oktober 2025



Malt Fest & Event til Gastro Week Malt Fest & Event til Gastro Week

Gastronomi

Malt Fest & Event til Gastro Week

Oplev det høje gastronomiske niveau hos Malt Fest & Event med en 3-retters menu - fås også i vegetarisk udgave.

Almindelig menu:
  • Forret: DYBT VAND - Tyndtskåret tun med fermenteret hvidløgsmayo, syltet fennikel, ristede sesamfrø, sprød salat og Goma-dressing
  • Hovedret: SKOVENS SKYGGE - Langtidsstegt onglét med saltbagt selleri, selleripuré, dampet broccoli, smørdampede kartofler vendt med persille - hertil rødvinssauce
  • Dessert: BRÆNDT LYKKE - Burnt cheesecake med bærkompot og sorbet
Prisen er pr. person.

Vegetarisk menu:
  • Forret: JORDENS HJERTE - Tyndtskåret rødbede med fermenteret hvidløgsmayo, syltet fennikel, ristede sesamfrø, sprød salat og goma-dressing
  • Hovedret: SKOVENS SKYGGE - Stegt tofu med saltbagt selleri, selleripuré, dampet broccoli, smørdampede kartofler vendt med persille - hertil ponzu-brun smørsauce
  • Dessert: BRÆNDT LYKKE - Burnt cheesecake med bærkompot og sorbet.
Prisen er pr. person.

Kan bestilles i restauranten:
  • Glutenfrit brød: 30 kr. ekstra pr. person.
  • Vand ad libitum: 30 kr. ekstra pr. person.
Michelin-kok med international erfaring

I det historiske Ceres Bryggeri i Aarhus finder du Malt Fest & Event - et stemningsfuldt spisested præget af rå murstensvægge, stenhvælvinger og høje lofter, der skaber en levende og autentisk atmosfære. Køkkenet ledes af den thailandske Michelin-kok Rungthiwa Chummongkhon, der til dagligt kaldes Fae. Hun har erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter som Noma, Geranium og Frederikshøj - samt Front Room, Waldorf Astoria Bangkok, som under hendes ledelse fik en Michelin-stjerne. Hun står bag Malt's menu med særegne sæsonråvarer.

En stemningsfuld atmosfære og smagfulde oplevelser med finesser

Malt Fest & Event bruger sæsonens råvarer hele året, med kreativitet, bæredygtighed og sociale finesser. Fra snacks til hele menuer - med øl og vin som ligeværdige partnere. Alt sammen i et historisk, rustikt-industrielt miljø med kvalitet og stemning i højsædet.

Det mente vores Gastro Week-brugere om Malt Fest & Event i februar 2025

Restauranten scorede 6,2 ud af 7 mulige i tilfredshed blandt deres Gastro Week-besøgende i februar 2025.

OBS. Billeder er vejledende.

Din billet gælder kun til valgte dato og tidspunkt. TJEK venligst din billet.
Du skal fremvise din tilsendte billet i udprintet eller digital version på dagen.
I købsforløbet vælges mellem almindelig menu eller vegetarisk menu.
Kontakt venligst restauranten på tlf. 72275757 ved spørgsmål, eller såfremt du har allergener.
Tilkøb er kun gyldigt ved køb af en Gastro Week menu.
Dit køb kan ikke refunderes.

Gastro Week er arrangør.
Gastro Week afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM.

Entré: 65-299 kr