På Husmandsstedet Fredensdal i Vesterløkken tager vi jer med tilbage i tiden, når vi skal grave kartofler op i marken, lave roelygter, smage pandekager med æble og kartofler og hilse på alle gårdens dyr.
Efterårsferien som vi kender den i dag udspringer af Kartoffelferien, som blev indført i 1899. for at børnene kunne blive hjemme fra skole og hjælpe med de mange opgaver der var i forbindelse med høsten på landet.
Aktiviteterne vil variere fra dag til dag, og efter vejret, tirsdag og onsdag laver vi pandekager over bål.
Fredensdal har åbent tirsdag til lørdag i uge 42 kl. 9 -12.
Læs mere på hjemmesiden
Efterårsferien som vi kender den i dag udspringer af Kartoffelferien, som blev indført i 1899. for at børnene kunne blive hjemme fra skole og hjælpe med de mange opgaver der var i forbindelse med høsten på landet.
Aktiviteterne vil variere fra dag til dag, og efter vejret, tirsdag og onsdag laver vi pandekager over bål.
Fredensdal har åbent tirsdag til lørdag i uge 42 kl. 9 -12.
Entré: Voksne: 50, Børn: 20