• Akvarelkursus I Københavns Parker Med Anita Viola Nielsen / Den 5+6 Juni 2021


  Du får her chancen for at studere Københavns parkmotiver, sammen med en kunstner der selv har hentet inspiration til sin egen kunstneriske praksis, i storbyers parker og naturområder. I Københavns parker finder du alle slags motiver. Arrangeret af Kunstskolen Kreativt Netværk.

  Du får her chancen for at studere Københavns parkmotiver, sammen med en kunstner der selv har hentet inspiration til sin egen kunstneriske praksis, i storbyers parker og naturområder. I Københavns parker finder du alle slags motiver, og Anita vil blandt andet lede opmærksomheden hen på træernes betydning i parkens rum, og i dit visuelle udtryk. Du pakker blot akvarel- eller skitseblokken, et par pensler og akvarelpaletten, så er du klar.

  Undervisning kl. 10-16 begge dage.
  Pris 1.780 kr.

  https://kreativt-netvaerk.dk/koebenhavns-parker-akvarelkursus/

  Handelsbetingelser:
  Din tilmelding er bindende. Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

  Vi returnerer din betaling hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 500 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

  Du afmelder ved at skrive til info@kreativt-netvaerk.dk

  Vi gennemfører med min 8 - max 14 deltagere. Vi forbeholder os retten til at aflyse senest 5 dage inden kursusstart, hvis vi ikke opnår tilstrækkeligt deltagerantal. I tilfælde af aflysning får du naturligvis din fulde indbetaling retur Køb/bestil billet


  Lørdag den 5. og søndag den 6. juni 2021, kl. 10.

  Botanisk Have