• Tegnekursus i Københavns åndehuller med Pia Fonnesbech / Den 29+30 maj 2021


  På Pia Fonnesbechs tegnekursus i København byder motivkredsen på arkitektur, byrum, mennesker i byen, og byens grønne oaser. Du kommer hjem med små glimt af oplevelser fra de steder du har oplevet med stort nærvær i arbejdet på papiret. Arrangeret af Kunstskolen Kreativt Netværk.

  I denne weekend oplever du den gode energi det giver, når du fordyber dig i tegning i byens smukke rum og åndehuller. Du får begge dage desuden en aktuel kunstoplevelse, når Pia afslutter dagen med rundvisning på udstillinger, på museum og galleri.

  Undervisning kl. 10-16 begge dage.
  Pris 1.760 kr.

  LÆS ALT OM PIA FONNESBECHS TEGNEKURSUS I KØBENHAVN HER

  Handelsbetingelser:
  Din tilmelding er bindende. Hvis du senere bliver forhindret er du velkommen til at give pladsen videre til en anden. Vi hjælper dig med at videresælge pladsen hvis vi har venteliste. Dette gælder også hvis du ønsker at flytte til et andet kursus.

  Vi returnerer din betaling hvis en anden overtager din plads. Vi fratrækker 500 DKK i betalingsgebyr ved tilbagebetaling, beløbet dækker vores faktureringsomkostninger.

  Du afmelder ved at skrive til info@kreativt-netvaerk.dk

  Vi gennemfører med min 8 - max 14 deltagere. Vi forbeholder os retten til at aflyse senest 5 dage inden kursusstart, hvis vi ikke opnår tilstrækkeligt deltagerantal. I tilfælde af aflysning får du naturligvis din fulde indbetaling retur Køb/bestil billet


  Lørdag den 29. og søndag den 30. maj 2021, kl. 10.

  Botanisk Have