Oversigt: Udskudte arrangementer på MantziusLive (COVID-19 opdatering)

Musik: Rock/Pop

MantziusLive udskyder alle arrangementer i marts samt få i april 2020.

Grundet myndighedernes udmelding 23. marts er MantziusLive og Kulturcenter Mantzius lukket til og med 13. april 2020. Alle arrangementer og aktiviteter på MantziusLive og Kulturcenter Mantzius i denne periode bliver enten udskudt eller aflyst. Den midlertidige lukning omfatter også alle institutioner og mødelokaler på Kulturcenter Mantzius. Arrangementer i resten af sæsonen kan blive berørt.

Liste over udskudte / aflyste arrangementer:

MARTSAPRIL

 

MAJ

  • 01.05: The Sandmen - flyttes til 21.11.2020


Vigtig information til dig, der har købt billetter til de berørte arrangementer:

  • Tidligere købte billetter vil være gyldige til de nye datoer.
  • Kan du ikke deltage på den nye dato, er det muligt at få refunderet din billet via Ticketmaster (bemærk: Ticketmaster håndterer refundering, og du skal derfor følge deres anvisninger og frister som beskrevet i deres mailhenvendelse).
  • Ved aflysning får du din billet automatisk refunderet.Har du billet til et af vores arrangementer i den berørte periode, vil du blive kontaktet direkte på mail hurtigst muligt. Du kan opleve ventetid på denne information eller på besvarelse af eventuelle henvendelser. Vi beder i denne sammenhæng om jeres fortsatte forståelse og tålmodighed ift. vores og vores hårdtarbejdende kollegaer hos vores billetudbyder Ticketmasters arbejde.

Har du købt en fysisk billet og betalt på vores kontor på MantziusLive, bedes du venligst rette henvendelse til mantzius@rudersdal.dk.

Vil du støtte dit lokale spillested? Så opfordrer vi dig til at se frem og tage med til vores udskudte arrangementer: #BeholdDinBillet - Det hjælper både spillested og artist i en svær tid. Læs mere om #BeholdDinBillet her.