Spring til indhold

Natasha Brock - Ha' det godt i Natasha-Land

Teater: Show/stand upI 2019 lavede Natasha sit første soloshow, 'Psyclus', hvor hun gav sit take på kvindens cyklus. Denne gang er turen nået til hende selv. Og turen går til MantziusLive den 2. november.
Her prøver vi stand-up-formatet af på en ny måde på de rå sten i foyeren, så vi kommer endnu tættere på komikeren og hendes fortællinger.

I "Ha' det godt i Natasha-land" inviteres publikum nemlig med på en sjov og ærlig rejse gennem Natashas liv, hvor Natasha med sin underspillede charme leverer grænsesøgende, selvbiografisk komik om de tabuiserede afkroge af voksenlivet og parforholdet.

Træd med ind i Natasha-land, og glæd dig til en overraskende, morsom aften med et show om den lykkelige accept af, at ens liv måske ikke altid ender der, hvor man havde planlagt det.
Natasha Brock var finalist ved DM i Stand-up 2017 og har været nomineret til ZULU Comedy Gallas Talentpris i 2018 og 2021.
___

Dørene åbner kl. 18. Showstart kl. 19.
Unr. siddepladser.

Overtøj må ikke medbringes i salen, men skal afleveres i garderoben. Garderobepris: 10 kr. er inkluderet i billetprisen.
Showet foregår i MantziusLives foyer.