I dag

Åbningsfest

Åbningsfest

Festihallens åbningsfest. Endelig kan vi åbne dørene til Skanderborgs nye unikke Event- spillested, vi lægger selvfølgelig ud med en stor åbningsfest, så I kan få hele oplevelsen med. DER ER IKKE SPARET PÅ DETALJERNE!
25 kr
Festihallens åbningsfest. Endelig kan vi åbne dørene til Skanderborgs nye unikke Event- spillested, vi lægger selvfølgelig ud med en stor åbningsfest, så I kan få hele oplevelsen med. DER ER IKKE SPARET PÅ DETALJERNE!.

Så snart du træder ind ad døren i vores grå bygning, træder du ind til skov, stjernehimmel en karakteristisk buet festivalscene. Det er præcis så vildt, som det lyder, men bedst når man ser det med egne øjne!

LIVE MUSIK OG DJ
I løbet af aftenen går det fantastiske live band, Tennis, på scenen fyrer op under lyd, lys fest. DJ'en sørger selvfølgelig for lækker musik resten af tiden.

MAD OG DRIKKE
Vores to flotte barer er åbne hele aftenen, hvor du kan købe øl, vand, vin drinks. Prøv blandt andet én af vores mange forskellige øl fra Royal Unibrew, som bliver tappet fra et stort træ i den store bar.
Udenfor kan du købe mad i vores foodtrucks, så du må gerne gå sulten til festen!

Der er kun 550 pladser - Først til mølle!

Varighed: 17.00 - 02:00

I Festihallen er der mulighed for brugerbetalt garderobe med bemanding.
Læs mere