Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Bliv klædt på til naturoplevelser med familien

Mandag den 23. august 2021, kl. 19-21.
Pris: Fri entré Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Kom og hør Naturvejleder Peter Laurents og projektleder Lene Gryning fra Danmarks Naturfredningsforening give gode fif til at komme ud i naturen med sin familie og om projektet Naturfamilier. I fællesskabet Naturfamilier, inspirerer og inviterer børnefamilier hinanden til spændende naturoplevelser i deres lokale natur ved hjælp af lokale Facebookgrupper. Fællesskabet er både for dem med lidt naturerfaring og med meget naturerfaring.

Naturfamilier er et projekt under Danmarks Naturfredningsforening, der handler om, at få flere børnefamilier ud i naturen. I Naturfamilier inspirerer og inviterer børnefamilier hinanden til spændende naturoplevelser i deres lokale natur ved hjælp af lokale Facebookgrupper og hjemmesiden Naturfamilier.dk. Det er et fleksibelt og lokalt fællesskab, hvor familierne deltager, når det passer ind i deres dagligdag. Alle kan være med - både dem med lidt naturerfaring og med meget naturerfaring. Der er en gruppe i Solrød: Naturfamilier Solrød. Den gruppe vil vi gerne understøtte og tale om hvordan vi får sendt godt ud i naturen.

Forløbet er en del af Do It Together, hvor borgere har mulighed for selv at skabe arrangementer og aktiviteter på Solrød Bibliotek og Kulturhus.

OBS: Både børn og voksne skal have billet til arrangementet.

Alle over 15 år skal fremvise coronapas for deltage i arrangementer i Solrød Bibliotek og Kulturhus. Læs mere om reglerne for coronapas her: https://solbib.dk/gen%C3%A5bning-april-2021#

Læs her hvordan vi passer på hinanden, så du trygt kan deltage i vores aktivivteter under corona-pandemien: https://solbib.dk/aktiviteter-i-en-coronatid
Luk
Siden er sidst ændret: 14-01-2021 Til top