Flere nyheder

 
Film
Skyscraper

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Skyscraper
Man. 9. jul. 2018
kilde: KultuNaut

Actionthriller af Rawson Marshall Thurber med Dwayne Johnson, der sætter turbo på 70ernes katastrofefilm.

The Pearl er to gange Empire State Buildings højde - og 50 etager mere. Verdens højeste bygning skal snart åbne og afventer kun en sikkerhedsvurdering, så den kan blive forsikret. For den tidligere elitesoldat og FBI-agent Will Sawyer er det hans store chance. Han har arbejdet med sikkerhedsvurderinger siden han for 10 år siden mistede det ene ben, og en gammel kollega har givet ham chancen.

Mens han fremlægger sin rapport er hans kone og børn indlogeret i en luksuslejlighed i tårnet. Men Will er blot en brik i et spil. Terrorister har planer om at starte en brand og skal have Wills adgangskoder for at afbryde tårnets brandsikkerhed.

Nu står Will pludselig - 10 år ude af træning, handicappet og halvanden kilometer fra tårnet, mistænkt som medskyldig i branden - og skal på en eller anden måde tilbage i The Pearl for at redde sin familie, der er fanget over de brændende etager, og bekæmpe terrorister, der er bedre bevæbnet end ham og i langt bedre træning.

Andre medvirkende er blandt andre Neve Campbell, Roland Møller, Chin Han, Noah Taylor, McKenna Roberts og Hannah Quinlivan.

Skyscraper har biografpremiere den 12. juli