Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Tang, torsk & tipi
Efterårsferie på Cirkusmuseet
Efterårsferie på Kunsten
 
KultuNaut
Kulturkalender i Ishøj
 
Musik
Mirja Klippel på turné
 
Udstilling
Vejret Rundt i Rundetaarn
 
Film
Venom
Vildheks
 
Diverse
NGO leder omfavner Danmark
Halloween i Tivoli
Efterår på Falkonergården
Efterårsferie på Bakken

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Kulturkalender i Ishøj

kilde: KultuNaut
Tir. 7. aug. 2018

Gennem de senere år har et af KultuNauts betydelige bidrag indenfor formidling af kulturevents i Danmark været de digitale kulturkalendere, som er udarbejdet for en meget lang række kommuner. Et eksempel er den for nyligt færdiggjorte kalender for Ishøj, der viser alle kommunens kulturtilbud. Her har Ishøj Kommune i samarbejde med KultuNaut udviklet layoutet. (På billede: Byhavekoncert i Ishøj)

Al information om events til de enkelte kulturkalendere rundt omkring i landet hentes fra KultuNauts store database og tilpasses kommunens geografi. Og her er det både kommunale og private tilbud, der vises, da alle kan indtaste til databasen. Så udover at være et effektivt værktøj til at formidle kommunens tilbud til borgerne, så baserer kalenderne sig også i høj grad på borgerdrevne events. Der er intet, som er for stort eller småt til at kunne komme med.

Alle de offentliggjorte events kan ses både via KultuNauts egen hjemmeside samt de kommuners hjemmesider, som KultuNaut samarbejder med. Den enkelte kommune leverer på denne måde en platform, hvor kulturinteresserede borgere i alle aldre kan finde lige præcis det event, der er noget for dem. Og det er KultuNaut, der gennemgår og vedligeholder alle data om kulturtilbud, så kommunen ikke selv behøver at bruge ressourcer på dette.

Det er langt fra alle i en bestemt målgruppe, som eksempelvis events på Facebook når ud til. Her fungerer KultuNauts kulturkalender på en anden måde i det lokale kulturliv i og med, at en effektiv kategorisering samt et kontrolleret gennemsyn af alle indtastede kulturtilbud gør, at hvert enkelt arrangement når mest synlighed og rammer flest mulige interesserede kulturbrugere. Og det være sig i kulturhuse, på spillesteder eller på biblioteker. Blot for at nævne nogle få.

Danmark får flere og flere aktører og udbydere i kulturlivet, ligesom at antallet af kulturbrugere også er stigende. Og her er KultuNauts kulturkalender et godt værktøj til, at disse finder hinanden.

Se Ishøj Kommunes kulturkalender

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen