Flere nyheder

 
Teater
SandSation

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
SandSation
Ons. 6. mar. 2019
kilde: KultuNaut

Der venter Musikhusets gæster en spændende og anderledes oplevelse, når den russiske sandkunstner, Irina Titova, bjergtager med sine fantastiske billeder skabt live i sand. (PR-foto: Sandart)

Kunstneren Irina Titova, der bliver betegnet som Queen of Sand, hører til blandt den absolutte topklasse, når det kommer til sandkunst. Hun kommer til Aarhus med sit nye show Around the world in 80 pictures, der som titlen antyder, tager publikum med på en visuel historie rundt i verden. Sandmalingen foregår live, så man kan opleve det forunderlige håndværk på nært hold.

Sandmaling er, når figurer formes i sand, så det skaber billeder. Detaljerede sandbilleder skabes og forsvinder i ét væk på en bagfra oplyst glasplade, som projekteres op på en stor skærm i live-tid. Med en fascinerende lethed danser Irina Titovas fingre til det musikalske soundtrack, mens hun skaber smukke visuelle historier i en stemningsfuld og magisk atmosfære. Hvert enkelt billede varer kun et kort øjeblik, før hun fejer det væk eller forvandler det til et nyt.

Showet kan opleves i Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal, den 17. marts klokken 15.

Mere information og billetsalg