Flere nyheder

 
Film
Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Fast & Furious: Hobbs & Shaw
Tir. 30. jul. 2019
kilde: KultuNaut

David Leitch tager faklen op og fortæller den videre historie om Luke Hobbs og Deckard Shaw, der begge blev introduceret for publikum verden over i Fast & Furious-serien.

Gang på gang har de stået over for hinanden som fjender, men nu er Luke Hobbs og Deckard Shaw tvunget til at indgå i en usikker alliance for at redde verden fra en dødelig supervirus. For Hattie Shaw, Deckards lillesøster, er mistænkt for at have svigtet MI6 og være ude på at true verdensfreden med en virus, der har kodenavnet "The Snowflake".

Både den amerikanske og den britiske efterretningstjeneste jagter hende. Men det gør også det mystiske Eteon-netværk, som har skabt virussen, og som nu sender en cyber-mekanisk manipuleret lejesoldat, Brixton Lorr, efter hende. Men i virkeligheden har hun været tvunget til at injicere sig selv med den dødbringende virus for at undgå, at Eteon fik kontrol med den. Og nu tikker nedtællingen, for hun må finde en modgift.

Så sammen må Luke, Deckard og Hattie på en gang undgå forfølgerne og opspore den russiske videnskabsmand, der kan redde Hatties liv. Og hvis Hobbs og Shaw bare et øjeblik kunne holde op med at skændes, så ville de måske også have en chance for at matche dræbermaskinen Brixton.

Dwayne Johnson og Jason Statham gentager deres populære roller og får selskab af Vanessa Kirby som den ligeledes hårdtslående Hattie. Andre medvirkende er blandt andre Idris Elba og Helen Mirren.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw har biografpremiere den 1. august.