Flere nyheder

 
Musik
Copenhagen Songwriters Festival 2020

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Copenhagen Songwriters Festival 2020
Man. 6. jan. 2020
kilde: KultuNaut

Copenhagen Songwriters Festival har åbnet for ansøgningsrunden for at komme til at spille på festivalen i 2020. Frem til den 15. februar har sangskrivere fra nær og fjern mulighed for at komme i betragtning til den tolvte udgave af den københavnske festival.

Fra den 27. til den 30. august 2020 danner Onkel Dannys Plads på Vesterbro endnu en gang rammen om Copenhagen Songwriters Festival, hvor Råhuset og Forsamlingshuset lægger scene til koncerterne. Festivalen afvikles for 12. gang og har netop åbnet for ansøgninger for solister eller bands, der gerne vil have en plads i 2020 programmet.

Copenhagen Songwriters Festival har fokus på sangskrivermiljøet, sangskrivningen og den ofte intime og nærværende fremførelse. Festivalen har altid været stærk til at spotte og hjælpe nye, lovende navne på vej, og mængden af markante artister, der på den ene eller måde har været en del af miljøet, er da også til at få øje på. Af de mere etablerede navne, som festivalen har præsenteret, kan eksempelvis nævnes Mads Langer, Tina Dickow, Annika Aakjær, Penny Police, Jonatha Brooke (UK), Katy Gunn (UK), Tobias Trier, Marie Frank, Freya og Tamra Rosanes.

Deadline for ansøgning til årets Copenhagen Songwriters Festival er den 15. februar!

Link til ansøgning

Facebook