Flere nyheder

 
Børn
En hel er en halv og to kvarte

Find gamle nyheder:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
En hel er en halv og to kvarte
Tir. 21. jan. 2020
kilde: KultuNaut

Danseforestilling, der kan opleves på Zangenbergs Teater, som har blikket rettet på skilsmisse set med et barns øjne. (PR-foto: Søren Meisner)

1/3 af alle børn oplever, at deres forældre går fra hinanden. Skilsmisse er yderst udbredt og meget normalt, men for det enkelte barn kan det opleves som en stor tragedie, fuld af følelsesmæssige rutsjeture.

En hel er en halv og to kvarte handler om at flytte frem og tilbage og bære på tung bagage, blive glemt og glemme, have hjemve, og være to steder på én gang. Og om hvordan svømmetøjet bare altid ligger hos den forkerte. Men også om ekstra søskende, store familier og masser af mennesker at holde af.

Med brug af musik og dans, og en scenografi, der kan bygges op og kollapse som store byggeklodser, forstørrer, forvrænger og nuancerer forestillingen, hvordan det opleves at leve i flere familier og hjem. For hvordan forbliver man hel, når alt er delt op i halve og kvarte?

Forestillingen er skabt af dansekompagni GAZART, der i over ti år har lavet danseforestillinger for børn og unge. En hel er en halv og to kvarte er for børn fra fem år og opefter og spiller på Zangenbergs Teater, Pilestræde 55 A, 1112 København K. i perioden 31. januar 9. februar.

Medvirkende: Marlene Bonnesen, Søren Linding Urup, Fie Dam Mygind. Scenograf: Nadia Nabil.
Komponist: Rumpistol

Mere information og billetsalg