Vis huskeliste

Find arrangement

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/2 2020
Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
H.P. Hanssens Gade 7
6200 Aabenraa
Tlf: 74 62 33 99
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.0475, Lon 9.42087
Åbent: Dgl. kl. 10-16


 • SkuespilTirsdag den 26. oktober 2021, kl. 19.
  Lars Thiesgaard
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Manden med tusind stemmer / Danmarks mest kendte stemme Måske virker navnet ikke bekendt, og måske ville du heller ikke kunne genkende ham på gaden, men du vil helt sikkert kunne genkende hans stemme.

  Har man på et tidspunkt i sit liv set en tegnefilm med dansk tale, er chancen for, at man har hørt Lars Thiesgaards stemme meget stor. Måske er han den person flest danskere har hørt, i hans virke som mikrofon-skuespiller. Han har igennem sin 30-årige karriere lagt stemme til en perlerække af klassikere fra Disney, Pixar, Dreamworks, Warner Brothers, Sony Pictures, og mange flere. Har du set Løvernes Konge, Peter Plys, Johnny Bravo, Dexter, Tintin, Toy Story, Shrek, Byggemand Bob, Bubi-bjørnene, Luftens Helte eller Scooby-Doo? Hvis du bare har set en af de tegnefilm eller serier, så har du hørt Lars Thiesgaards mangfoldige og velkendte stemme. Men et liv som dubber og tegnefilmsinstruktør, er ikke så nemt som det måske lyder. Der har været kampe og udfordringer på vejen, og det var et sandt lykketræf, at Lars Thiesgaard blev i branchen? For han havde faktisk sendt sin opsigelse ind til Disney. Endda allerede efter den første film, han instruerede. Dog var der folk i Disneys ledelse, som insisterede på at han blev hængende - og heldigvis for det! Kom med til et spændende og interessant foredrag med Danmarks måske mest kendte stemme, og hør om hans vej fra den lille by Graasten i Sønderjylland til det store lærred, som stemme og dubbing-instruktør. Lars vil gå i dybden med, hvordan det er et være til stede i mange børnefamiliers stue, og at blive genkendt på sin stemme, snarere end på sit udseende. Der vil blive vist klip fra studiet, hvor man ser Lars arbejde som dubber, og klip med skuespillere der arbejder med at indtale deres stemmer med Lars som instruktør. Du vil også opleve Lars ?Live-dubbe? en kort tegnefilm med flere forskellige stemmer, direkte på scenen. Få et unikt indblik i livet foran dubbing-mikrofonen, og oplev hvordan nogle af dine yndlingsfigurer bliver bragt til live på dansk. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille Lars spørgsmål, og ønsker man at høre bestemte replikker, stiller Lars også gerne op på det!
  f w
  Pris
  Entré: 279 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Gospel/Kor/FællessangLørdag den 30. oktober 2021, kl. 16.
  Grænsekorenes Genforeningskoncert
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Grænsekorene synger to korsuiter: Korsatser af sange fra 1920 og nye korsatser skrevet af Niels Brunse til Grænsekorenes Genforeningsfejring 2020. Musikken er skrevet af Søren Birch, der også dirigerer. Grænsekorene er 17 sønderjyske kor.
  f w
  Pris
  Entré: 100 kr
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilMandag den 1. november 2021, kl. 19.30.
  Scavenius
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Han løste opgaven og blev den mest forhadte mand i Danmark.
  f w
  Pris
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Show/stand upTorsdag den 4. november 2021, kl. 19-21.
  Mads Marius - F#ck Perfect
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Kom med til show med Mads Marius i Sønderjyllandshallen kl. 19 torsdag d. 4. november. Billetterne er gratis for alle som lever med handicap, kronisk syge, psykisk sårbarhed, samt medlemmer af handicap- og patientforeninger.

  Kom med til show med Mads Marius i Sønderjyllandshallen kl. 19 torsdag d. 4. november. Billetterne er gratis for alle som lever med handicap, kronisk syge, psykisk sårbarhed, samt medlemmer af handicap- og patientforeninger.

  Mads Marius lever med ADHD, hjertesygdom, angst, depression, tourettes, PTSD, borderline, OCD og skizofreni. Mads Marius er foredragsholder for unge og voksne. Han fortæller åbent og ærligt om sine 9 diagnoser på en både sjov og alvorlig måde. Han tager de svære og til tider tabubelagte emner op med humor og et glimt i øjet, som inviterer alle med indenfor.
  Læs mere om showet her: https://www.sjhallen.dk/index.asp?afdeling=omtale&id=1529&Buf=

  Spørgsmål rettes til Sylvester på sylvester@frvilligcenteraabenraa.dk eller 53 70 08 49
  f w
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Show/stand upFredag den 5. november 2021, kl. 19.
  Christian Fuhlendorff
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Dato: 22.04.2021 kl. 19.00. Mit nye show hedder "Det sjovt!". Fordi det er det, det er - Sjovt! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov.

  Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det - og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang! Lad os ikke bruge så meget spalteplads på, hvem jeg er. Jeg har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender mig, eller burde kende mig. Det er i hvert fald her, jeg føler mig mest hjemme. Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90'erne. Hvilket det ikke er - Jeg synes bare, det er sjovt! Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan I sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet - én person og én mikrofon - gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden. Hvad kan jeg ellers fortælle om showet? Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu også godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal også ha' komik, og tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder og klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv og hør, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasses eksamen - hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke og jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv. Pis, det lød næsten som et budskab! "Ikke at have et budskab, er også et budskab". Fuck off! Arrangør: All Things Live & sjhallen.dk
  f w
  Pris
  Entré: 285 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilMandag den 8. november 2021, kl. 13.
  Plus 1 - Jazzkollektivet
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  JAZZKOLLEKTIVET - fortolker Monica Zetterlund Unge musikere fortolker verdensstjernen Monika Zetterlund på charmerende vis. Jazzkollektivet består af en lang række unge jazzmusikere.

  Denne eftermiddag kan man opleve en trio med saxofonist og sanger Johanna Jakobsson i front. Hvad er en PLUS1-koncert ? Fællesskab, hygge, nærvær, smil, grin og godt samvær. En koncert om måneden på det lokale spillested fra september til maj. Koncerterne afholdes om eftermiddagen på en fast midtugedag. Invitationen - noget at glæde sig til Alle PLUS1 billetter giver dig mulighed for at invitere en ven, en nabo, en bekendt, en fremmed eller et familiemedlem til koncert. Alle billetter giver adgang til 2, så hvem vil du invitere med til en god koncert ? Koncerten - noget at opleve sammen 10 alsidige koncerter med professionelle musikere, som er valgt ud fra deres evne til at skabe fællesskab, nærvær og relation til deres publikum. Der er en ny koncert hver måned med fx. fællessang, pop, folk, jazz, viser, juleswing, samba og Beatles-fortolkninger
  f w
  Pris
  Entré: 170 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • ForedragMandag den 8. november 2021, kl. 19-21.
  Mikkel Beha og den kolde hvide verden
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Foredrag om familiens eventyr i det kolde nord.

  Tag med Mikkel Beha på en spændende, underholdende og ikke mindst tankevækkende rejse ud i den ekstreme og smukke nordiske natur!

  Mikkel Beha har med sine mange foredrag vakt rejseglæde og eventyrlyst hos tusindvis af danskere. I 2019 og 2020 kan du helt eksklusivt opleve Mikkel med et helt nyt foredrag om familiens nye køligere eventyr mod nord
  f w
  Pris
  Entré: 259 kr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilLørdag den 13. november 2021, kl. 19.
  Simon Talbot - Optur
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Simon Talbot er klar til at give hele Danmark Optur med ny og storslået Danmarksturné Træt af nedtur? Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere ?

  Simon Talbot er nemlig klar til at drage på en storslået Danmarksturné, hvor han er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur næste år. Året 2020 kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som en af de seneste årtiers største nedture. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i et helt nyt standup show ? danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur. På turnéen med det nye show Optur skal der grines og være god stemning igen, hvor Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, kvinders alt for varme bade, og meget meget mere, til jokes, vi alle sammen kan grine af. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow. ?Jeg vil have folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste til senere end kl. 22 efter showet. Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!? ? Simon Talbot Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager nogle af landets største spillesteder med sit nye show Optur til næste år. Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til, og senest han første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour
  f w
  Pris
  Entré: 290 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Show/stand upTorsdag den 18. november 2021, kl. 19.30.
  Men's Room 4: Mega Men
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Sjhallen.dk præsenterer: Men's Room 4: Mega Men. Thomas Hartmann og Torben Chris. Dato: 18.11.2021 kl. 20.00. Nummereret siddeplads. Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann og Torben Chris.

  Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende og dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive. Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version, set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men man skal ikke tro, at showet kun er for mænd. Faktisk har man, igennem de tre første shows, kunnet opleve det hidtil mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur, hvis man har skuet ud over publikum. Dette skyldes nok i høj grad Chris og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de iboende sære vaner) skinne igennem. Én af de tilbagemeldinger, de ofte har fået er, at ''Men's Room'' er bedre end parterapi. Par kan se det sammen, og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt. grine sammen. De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig! Tilkøb Buffet kl. 18.00 i Upstairs. Buffet kr. 225,00
  f w
  Pris
  Entré: 260 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilTirsdag den 23. november 2021, kl. 19.30.
  Mor
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Kim Fupz sjove og rørende historie nu som teater.
  f w
  Pris
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • AndetOnsdag den 24. november 2021, kl. 18.
  Bag om Tour de Chambre + teater
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Det Kgl. Teater opfører nu romanen Tour de Chambre af Tine Høeg som skuespil. Vi mødes i Sønderjyllandshallens foyer og snakker, hvorefter der vil være en sandwich klar inden skuespillet begynder.

  Teaterstykket Tour de Chambre turnerer Danmark rundt med forfatterens morsomme, rørende og stærke roman om begær og venskab.

  Hun vandt stor anerkendelse for sin kortprosa-roman Tour de Chambre, som blandt andet handler om spændingsfeltet mellem fortid og nutid, om at finde sig til rette i voksenlivet og om fortidens spøgelser.

  Vi varmer op til teaterstykket ved at dykke ned i bogen og snakke om den sammen. Der vil blive læst tekststykker højt, hvorefter vi taler om teksten i små grupper.

  Alle kan være med. Hvis du ikke har læst bogen, men gerne vil lidt ned i teksten inden skuespillet, er du også meget velkommen.

  Vi mødes i Sønderjyllandshallens foyer og snakker, hvorefter der vil være en sandwich klar inden skuespillet begynder kl. 19.30.

  Arrangeret i samarbejde med Teater i Aabenraa.

  Bag om Tour de Chambre + teater
  Onsdag d. 24. november
  Sønderjyllandshallens foyer 18.00-19.30
  Entré: 250 kroner inkl. sandwich og billet til teaterstykket
  f w
  Pris
  Entré: 250 kr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilOnsdag den 24. november 2021, kl. 19.30.
  Tour de chambre
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  f w
  Pris
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilSøndag den 28. november 2021, kl. 16.
  Anders Blichfeldt Christmas Magic
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  2021 fejrer Anders Blichfeldt julen med en ny slags julekoncert. Det bliver en julekoncert, som du aldrig har oplevet før, hvor musik og en fantastisk flot opsætning på magisk vis løfter julestemningen til et helt nyt niveau.

  Med titlen Christmas Magic er der lagt op til en koncert med klassiske julesange blandet med Anders? egne julesange, samt sange, der måske ikke altid har været julesange, men som pludselig bliver det. Alt kan ske ? og det gør det. Arrangør: Aabenraa Live
  f w
  Pris
  Entré: 295 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • ForedragMandag den 29. november 2021, kl. 19-21.30.
  Den ultimative forbrydelse - drabet
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Oplev drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl.

  Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere og har indgående kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark. På denne aften deler Kragh og Dahl detaljer om sagerne, som du ikke havde mulighed for at læse i aviserne
  f w
  Pris
  Entré: 289 kr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Andet/UkendtTirsdag den 30. november 2021, kl. 19.
  Søværnets Tamburkorps
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Forrygende, flot, frejdig og enderledes julekoncert med "flådens friske fyre" under ledelse af dirigent Rene Bjerregaard. Glæd dig til en "rigtig" koncert med det orkester som du bedst kender fra marchturene ved ringriderfesterne i Aabenraa.
  f w
  Pris
  Entré: 100 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det