Vis huskeliste

Find arrangement

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
28/2 2020
Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
H.P. Hanssens Gade 7
6200 Aabenraa
Tlf: 74 62 33 99
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.0475, Lon 9.42087
Åbent: Dgl. kl. 10-16


 • Hip-Hop/ReggaeLørdag den 12. august 2023, kl. 14.
  Per Vers åbner Grænselandsudstillingen med poetisk rap på sønderjysk
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Grænselandsudstillingen.
  f w
  Pris
  Fri entré
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • JazzTorsdag den 17. august 2023, kl. 19:30.
  Dorthe Højland Group
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  I grænselandsudstillings rammer spiller Dorthe Højland Group moderne jazz. Gruppen er et stærkt kollektiv, hvor alle instrumenterne arbejder sammen i en indbyrdes afhængighed med sans for klang og dynamik. Overraskende, indlevende og stemningsfuld musik.
  f w
  Pris
  Entré: 125 kr
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilFredag den 8. september 2023, kl. 19.30.
  Marie Grubbe - den levende
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Teater i Aabenraa. Louise Schouw. Marie Grubbe - den levende. 8. september 2023 kl. 19.30. Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen. Marie Grubbe er en af de mest genfortalte skikkelser i Danmarkshistorien.

  Hun har været fortalt som syndebuk, klassekampshelt og kvindefrigører afhængig af, hvilken forfatter og tid der har fortolket. Grubbe gjorde op med samtidens regler, et opgør der viser os ikke blot hendes egen historie, men også samtidens og de strenge regler mennesket, og særligt kvinden, var underlagt. I Marie Grubbe - den levende flirter hun med alle forfatternes fortolkninger af sig selv. Hun lader sig smigre og sætter sig imod. Hun tager endelig ejerskab over egen fortolkning. Hun iklæder sig legende alle historierne. For derefter at klæde sig af og stå tilbage med kun én sandhed, hendes egen. Oplev Camilla Bendix i et særligt samspil med Cellist Johanne Andersson i en moderne fortolkning af en eviggyldig fortælling om kærlighed og frigørelse. MEDVIRKENDE. Camilla Bendix - Skuespiller. Johanne Andersson - Cellist. DRAMATIKER. Amalie Olesen. INSTRUKTØR. Jakob Højlev Jørgensen. MUSIK. J. S. Bach og Johanne Andersson. PRIS 155 kr. plus gebyr
  f w
  Pris
  Entré: 175 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • For børnLørdag den 16. september 2023, 10:00-15:00.
  BOM Børnekulturfest
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  BOM - Børn Oplever Magi Børnekulturfest især for de 4-10 årige og deres voksne. Der vil være masser af kulturaktiviteter, der sætter fantasi og sanser i gang.
  f w
  Pris
  Fri entré
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Show/stand upLørdag den 23. september 2023, kl. 19 & 21.30.
  Jonas Mogensen
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  JONAS MOGENSEN ? TRUMMERUM ? Comedy Tour 2023. Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 kommer han rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum.

  Jonas Mogensen vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla og har siden da vist sit store talent både på livescenen og på TV. Derudover har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne, der igennem 3 sæsoner har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2 zulu. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2?s store underholdningssucces, Stormester. Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage. Jonas siger selv om showet: ?Efter Minkavlerne og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud og lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå. Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner - selvom jeg ikke rigtig gider. Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skide sjovt?. Kom og grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet og fantasifulde stil. Standup skal opleves live!
  f w
  Pris
  Entré: 270 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilTirsdag den 26. september 2023, kl. 12 & 19.30.
  Omve'n Hjemve
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Teater i Aabenraa. Æ Teater. Omve'n Hjemve. En sønderjysk musikforestilling baseret på Rikke Thomsens musik. 26. september 2023 kl. 12.00. Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen.

  Omve'n hjemve er en fortolkning af Rikke Thomsens debut-EP af samme navn, som for alvor satte hende på danmarkskortet med hits som Åltins koldt i København og Mojn når vi komme. Mange unge i "Udkantsdanmark" står med et valg: Skal de flytte til storbyen, eller skal de aktivt vælge at blive der, hvor de er vokset op?. Det er et dilemma, og overvejelserne er mange: Skal jeg flytte til Aarhus for at forfølge min drøm? Skal jeg skrive mig op til en lejlighed på Amager og finde en studieplads i København? Hvad kommer folk til at tænke om min dialekt? Og hvad sker der, hvis jeg fortryder og flytter tilbage?. Alle disse overvejelser er omdrejningspunktet for Æ Teaters musikforestilling, der er skabt i samarbejde med Teatret Møllen. Det er en nærværende, humoristisk og tankevækkende forestilling om det at være ung, føle sig anderledes og forsøge at finde sine ben i vores lille, store land. MEDVIRKENDE. Anne Blomsgaard. Thea Kastberg. Linnea Fabricius. NB! Rikke Thomsen medvirker ikke i forestillingen. INSTRUKTØR. Rasmus Ask. MUSIK. Rikke Thomsen. KOMPONIST OG LYDDESIGNER. Johannes Smed. SCENOGRAF. Andrea Lindeneg. LYSDESIGNER. Morten Dorvin. LYDAFVIKLING. Anders Storm. SANG- OG DIALEKTCOACH. Johanna Løhde Nielsen. KONSULENT. Nikolaj Mineka. VARIGHED. PRIS 70 kr. plus gebyr
  f w
  Pris
  Entré: 175 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • KlassiskTorsdag den 28. september 2023, kl. 19.30.
  Schumanns Klaverkoncert
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Z. Kodály: Danse fra Galanta R. Schumann: Klaverkoncert B. Bartók: Koncert for orkester.

  Man kan ikke beskæftige sig med den tyske romantik uden ustandselig at støde ind i Schumann. Han var et enestående musikalsk geni, der både beherskede klaver og komposition på det allerhøjeste niveau. Schumanns virketrang gjorde ham til en flittig skribent, medstifter af et musiktidsskrift og en uhyre produktiv komponist. Hans evner som pianist betød, at klaveret ofte spiller en helt afgørende rolle i hans musik. Hans soloværker for klaver er obligatorisk stof for pianister, og hans akkompagnementsstemmer i sonater og lieder er i sig selv enestående kompositioner. Hans sprudlende klaverkoncert fremføres af Saskia Giorgini, som tidligere med stor succes har være solist hos Sønderjyllands Symfoniorkester. Til koncerten spilles også Kodalys Danse fra Galante og Bartoks Koncert for orkester. Begge værker tager udgangspunkt i den centraleuropæiske folkemusik, og det giver musikken en helt særlig karakter og varme
  f w
  Pris
  Entré: 175-195 Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Show/stand upOnsdag den 4. oktober 2023, kl. 19.
  Jeg er stadig Nikolaj Stokholm
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Nikolaj Stokholm. Så er den gal igen, sagde hunden! Nu er hele Danmarks Stokkefar klar med sit tredje og hidtil sjoveste One - man show.

  Hermed også et punktum i trilogien, som rummer fortællingen om en af landets mest folkekære, elskede og prisvindende komikere. (Har han selv skrevet det her?.hold kæft!). Det første show MIT LIV SOM., handlede om barndommen og hvad Nikolaj er rundet af. Det andet show TUREN GÅR TIL., var en fortælling ind i Stokkes crazy (det? engelsk) univers og hvordan omgivelserne omkring ham reagerer på den, han er blevet til. Nu kommer showet, JEG ER STADIG., hvor han stiller spørgsmålet: ?Hvad er det så, jeg gerne vil være??. Både store og små tanker om, hvad livet bringer en, hvis vi kigger lidt fremad. Problemet er, at Nikolaj Stokholm ser virkelig dårligt. Så det bliver ikke langt, han ser. Men det er også sådan, vi helst vil opleve ham. Og opleve ham, kan du nu, på den store Danmarksturné JEG ER STADIG NIKOLAJ STOKHOLM ? hele foråret 2023. Nikolaj Stokholm blev sidste år kåret som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla bl.a. for One - man showet ?Turen Går til Nikolaj Stokholm?. Showet solgte over 110.000 billetter på de danske venues og cementerede dermed hele Danmarks Stokkefar som tidens mest populære komiker. Billetsalget til ?Jeg er stadig Nikolaj Stokholm? starter den 30. marts kl. 10.00. Læs mere på www.nikolajstokholm.dk og www.tajmer.dk. Facebook. com/nikolaj.stokholm / Instagram: @nikolajstokholm
  f w
  Pris
  Entré: 330 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • AndetOnsdag den 11. oktober 2023, kl. 19.
  Foredrag med Hella Joof
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Tro, håb & kærlighed. Et nyt livsbekræftende og sprudlende foredrag om at finde sig tilrette i livet. Om alt det, vi tror, vi ikke kan. Men som vi måske godt kan, hvis vi ser ordentligt efter.

  Om at være i en verden, som er lidt udfordret og håbe det nok skal gå. Men er håb overhovedet en god strategi eller er kærlighed den eneste vej ud af suppedasen. Ses vi?. MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle. Følg os på FB
  f w
  Pris
  Entré: 305-345 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • SkuespilTirsdag den 24. oktober 2023, kl. 19.30.
  At dele et liv
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Teater i Aabenraa. Kulturmarkt / Mette Rønne. At dele et liv. 24. oktober 2023 kl. 19.30. Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen. At dele et liv er historien om to menneskers fælles liv.

  Fra det første møde, over kriser og sejre og helt almindelige tirsdage. Der kastes lys på vores alle sammens måder at være på, misforståelser, fortalelser og forventninger. Det er genkendeligt og morsomt og giver med garanti stof til samtaler bagefter. At dele et liv er unik i sin struktur og form. Publikum skaber forestillingen sammen med skuespillerne, idet publikum er med til at afgøre, hvilken rækkefølge scenerne i forestillingen spilles i. Derved får publikum en unik oplevelse hver aften. Scenerne forbliver de samme, men oplevelsen af dem og deres betydning forandres afhængig af rækkefølgen, fordi de ses med (eller uden) viden om, hvad der sker efterfølgende eller forud. MEDVIRKENDE. KUNSTNERISK HOLD. Mette Rønne. Søren Ruby. Anders Brink Madsen. VARIGHED 60 min. uden pause. PRIS 155 kr. plus gebyr
  f w
  Pris
  Entré: 175 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Andet/UkendtFredag den 27. oktober 2023, kl. 20.
  Pink Floyd Project
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Scandinavian Pink Floyd Project fortsætter fejringen af bandets eget 20-års jubilæum med at markere endnu et jubilæum: På 50-året for udgivelsen i 1973 genopfører Scandinavian Pink Floyd Project legendariske "Dark Side Of The Moon" i sin fulde længde.

  Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2023 med visuals, lysshow, laser og kvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Det vil også være muligt at opleve andre uundgåelige hits og sjældenheder fra bagkataloget. Alt sammen serveret i en lyd og lysmæssig totaloplevelse som bandet er blevet kendt for gennem de seneste 20 år på landevejene i ind- og udland. "Dark Side Of The Moon" udkom på vinyl i 1973 og er et af de bedst sælgende albums verden over og indeholder nogle af bandets allerstørste hits. DSOTM er måske Pink Floyds mest helstøbte værk til dato, og et album mange vil hylde som deres absolutte no1. Koncertstart kl. 20.00. Foyerdøre kl. 19.00
  f w
  Pris
  Entré: 305 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • KlassiskLørdag den 28. oktober 2023, kl. 16.00.
  Opførelse af Gioacchino Rossini: Petite messe de solennelle
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Denne melodiske og operalignende messe opføres af Musikvereinigung Nordschleswigs store oratoriekor med ca. 100 sangere og stort orkester med musiker fra nord og syd for grænsen.

  Desuden synger solisterne Anna Maria Wierød (sopran), Cornelia Sonnleithner (alt), Matthias Spielvogel (tenor) og Nikolaus Fluck (bas) under dirigent Susanne Leona Heigold.
  Koncerten støttes af Bund deutscher Nordschleswiger
  f w
  Pris
  Entré: 150 kr
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Rock/PopTorsdag den 2. november 2023, kl. 20.
  Oh Land
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Skrev producerede sit debut album 'Fauna' i 2008.

  Siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet fire albums en lang række hit singler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls Speak Out Now - samt tourneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn support for bl.a. Katy Perry Sia. Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend Tricky. Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre, symfoniorkestre haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København.

  Oh Land udgav sidste efterår den dansksprogede XTRA EP, men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk med et kommende album til september, efterfulgt af en omfattende Danmarkstour, der bl.a. lægger vejen forbi Aabenraa i Sønderjyllandshallen.

  Dørene åbner kl. 19.00

  Læs mere på aabenraalive.dk
  f w
  Pris
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • Rock/PopFredag den 3. november 2023, kl. 19.
  Anders Wortmann - FAR
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  Intro: "Du siger at jeg snorker, jeg siger du skal stop - Hvis du ikk' kan sove, kan du jo bare stå op! Få noget ud af dagen, du jo op' alligevel - og mine underbukser, de vasker ikk' sig selv".

  Sådan lyder teksten på én af de utallige sange, som Anders Wortmann gennem de sidste par år har delt på de sociale medier og sunget for sin kæreste. Sangene har sat fokus på de "ømme" punkter i parforholdet, og dét at gå fra single til kæreste - og ikke mindst fra to til tre! Sengetider, spisevaner, tiltaleformer m.m. er taget under "kærlig" behandling igennem hverdags-"begivenheder", hvor både Anders' søde kæreste, Trine, hans datter Nellie, samt hans mor, og sidst men ikke mindst, også hans far er med. Showet: Det er netop dét "familieunivers", som Anders inviterer dig ind i med sit show, gennem stand-up, guitar og sjove sange. Oplev ham bl.a. fortælle og synge om alt lige fra sin datters fødsel til et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00'erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre. Der er ovenikøbet dobbelt op på far, når Anders, i sit første show, tager sin sønderjyske far med, der som tidligere assisterende træner for Frøslevs karlekammergymnastiskhold, vil stå for opvarmningen! Det bliver ikke kønt, men ømt! Om Anders: Anders Wortmann er til daglig radiovært på ANR, hvor han hver morgen fra kl. 6.00-10.00 deler ud af sit liv. Han vandt, med sin medvært, Danmarks bedste morgenflade i 2021, og er nomineret igen i 2022. Han har derudover "udgivet" en række sange og sketches på Instagram, Facebook og TikTok, hvor mange af videoerne har over 500.000 visninger, enkelte over en 1 million. En af disse blev også vist til dette års Zulu Comedy Galla. Anders har derudover kastet sig over stand-up med guitaren, og han har optrådt på både Aalborg Comedy Club og på Comedy Zoo i København - for ikke at nævne et hav af private bryllupper, fødselsdage, konfirmationer etc. Ta' med til denne forunderlige aften når Anders byder indenfor i hans familie univers med sang, guitar og stand-up. Som Anders' far siger: " Hvo manne kakao fe æ for det?. Anders: "Du får 4". Far: "Det bli've helt gevaldigt. "
  f w
  Pris
  Entré: 245 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort
 • KlassiskFredag den 10. november 2023, kl. 19:30.
  Mesterfortællinger: Brahms & Dvorák
  H.P. Hanssens Gade 7, Aabenraa
  Køb billet
  J. Brahms: Klaverkoncert nr. 2, Op. 83 A. Dvorák: Symfoni nr. 8, Op. 88.
  f w
  Pris
  Entré: 175-195 Køb/bestil billet
  Sted
  Musik & Teaterhuset - Sønderjyllandshallen
  Vis på kort

Opret dit eget arrangement, så andre kan finde det