Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter, og hvordan de bruges i køkkenet. TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter og andet spiseligt, der findes langs kysten, Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, tilberedning og opskrifter på forskellige tangarter. Udover den sankede tang som vi tilbereder sammen, vil der indgå andet spiseligt fra havet og kysten, såsom kystplanter, rejer, muslinger eller fisk. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Jens komme desuden med smagsprøver fra hans tangprodukt sortiment fra hans lille tangfirma Havsmag ApS: Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af er vores sponser.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige tangarter og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden(Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst: Sydlige Thorø
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø forsamlingshus
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
12/4 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
24/5 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
21/6 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
13/9 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/10 (Fredag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på: www.OplevKysten.dk
Læs en artikel om Jens og hans Tang eventyr:
https://korsgaardfoto.dk/sanketur-efter-laekkert-tang/?fbclid=IwAR0WGV0_C0echps_PVUilooHOsDkhZ6hPn9LrUy55yi1aZuQn0SSuBm-nKc
Viser 1-10 af ialt 13 resultater
-
Fredag den 12. april 2024, (1600-1900). Tangsafari og Havmad
- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 399 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/a22228ec4f8b05c289471c4f79d575fd
-
Lørdag den 20. april 2024, (11:00 - 14:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Søndag den 5. maj 2024, (11:00 - 14:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Torsdag den 16. maj 2024, (16:00 - 19:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Lørdag den 18. maj 2024, (11:00 - 14:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Fredag den 24. maj 2024, (1600-1900). Tangsafari og HavmadLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter, og hvordan de bruges i køkkenet. TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter og andet spiseligt, der findes langs kysten, Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, tilberedning og opskrifter på forskellige tangarter. Udover den sankede tang som vi tilbereder sammen, vil der indgå andet spiseligt fra havet og kysten, såsom kystplanter, rejer, muslinger eller fisk. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Jens komme desuden med smagsprøver fra hans tangprodukt sortiment fra hans lille tangfirma Havsmag ApS: Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af er vores sponser.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige tangarter og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden(Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst: Sydlige Thorø
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø forsamlingshus
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
12/4 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
24/5 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
21/6 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
13/9 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/10 (Fredag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på: www.OplevKysten.dk
Læs en artikel om Jens og hans Tang eventyr:
https://korsgaardfoto.dk/sanketur-efter-laekkert-tang/?fbclid=IwAR0WGV0_C0echps_PVUilooHOsDkhZ6hPn9LrUy55yi1aZuQn0SSuBm-nKc- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 399 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/a22228ec4f8b05c289471c4f79d575fd
-
Lørdag den 1. juni 2024, (11:00 - 14:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Fredag den 21. juni 2024, (1600-1900). Tangsafari og HavmadLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter, og hvordan de bruges i køkkenet. TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter og andet spiseligt, der findes langs kysten, Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, tilberedning og opskrifter på forskellige tangarter. Udover den sankede tang som vi tilbereder sammen, vil der indgå andet spiseligt fra havet og kysten, såsom kystplanter, rejer, muslinger eller fisk. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Jens komme desuden med smagsprøver fra hans tangprodukt sortiment fra hans lille tangfirma Havsmag ApS: Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af er vores sponser.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige tangarter og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden(Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst: Sydlige Thorø
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø forsamlingshus
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
12/4 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
24/5 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
21/6 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
13/9 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/10 (Fredag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på: www.OplevKysten.dk
Læs en artikel om Jens og hans Tang eventyr:
https://korsgaardfoto.dk/sanketur-efter-laekkert-tang/?fbclid=IwAR0WGV0_C0echps_PVUilooHOsDkhZ6hPn9LrUy55yi1aZuQn0SSuBm-nKc- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 399 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/a22228ec4f8b05c289471c4f79d575fd
-
Lørdag den 24. august 2024, (11:00 - 14:00). Smag kysten- lær at samle og smag kystens spisekammerLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spisekammer, og hvordan det bruges i køkkenet. (strandplanter, tang, rejer, muslinger, og fisk) TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om strandbreddens spiselige planter og urter, og hvad der ellers er tilgængeligt fra kysten og havet. Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, opskrifter, og tilberedning af den havmad vi samler ved kysten og havet, såsom strandplanter, rejer, muslinger eller fisk og hvornår på årstiden de kan høstes. Efter sankningen afsluttes arrangementet, på stranden, hvor vi tilbereder og nyder høsten og fangsten, plus evt lokale specialiteter og råvare. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af, er vores sponser.
Naturvejlederog kystmad-specialist Christian Heller fra Assens kommune og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige strandplanter, og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden (Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst-camp: Sydlige Thorø nær Badebroen
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
20/4 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
05/5 (Søndag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
16/5 (Torsdag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/5 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
01/6 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
24/8 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
28/9 (Lørdag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
14/10 (Mandag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på:
www.oplevkysten.dk- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 299 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/f1f835b4df041afe24d323d2c76fcbee
-
Fredag den 13. september 2024, (1600-1900). Tangsafari og HavmadLær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter, og hvordan de bruges i køkkenet. TUREN INDEHOLDER ET MÅLTID.
Lær at finde kystens godbidder med en sanketur fra Assens. Du lærer om kystens spiselige tangarter og andet spiseligt, der findes langs kysten, Du vil komme til at stifte bekendtskab med høst, tilberedning og opskrifter på forskellige tangarter. Udover den sankede tang som vi tilbereder sammen, vil der indgå andet spiseligt fra havet og kysten, såsom kystplanter, rejer, muslinger eller fisk. Havmaden på turen, vil afhængig af tidspunktet på dagen, være svarende til et mættende måltid, så frokost eller aftensmad, er altså inkluderet i prisen. Jens komme desuden med smagsprøver fra hans tangprodukt sortiment fra hans lille tangfirma Havsmag ApS: Derudover vil vi servere et lille lokal fynsk produceret glas hedvin eller hvidvin fra Aggervin til måltidet, som vi er utrolig stolte af er vores sponser.
Tangentusiast og kystmad-specialist Jens Helt fra Havsmag og lystfisker, sanker og havmads entusiast , Lars Henriksen fra Oplev Kysten er værter for eventet.
Der er max plads til 10 deltagere og event aflyses ved mindre end 5 deltagere. Man vil senest få besked dagen før i tilfælge af aflysning.
Det får du:
Formidling og viden om spiselige tangarter og andet spiseligt fra kysten og havet
Et lækkert måltid mad med de sankede ingredienser og lokale produkter
Frisk luft og hyggeligt samvær med venner/familie
Smage på kystens spisekammer
Viden om hvordan du bruger høsten i dine retter
Vi tilbereder og spiser kystmaden på stedet under åben himmel
En passende drikkelse til kystmaden(Aggervin og/eller et glas sodavand/vand
Hvor?
Kyst: Sydlige Thorø
Mødested: Parkeringspladsen ved Thorø forsamlingshus
Adresse: Drejet 7, 5610 Assens
Hvornår?
12/4 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
24/5 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
21/6 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
13/9 (Fredag) kl 16.00-19.00 (Book i kalenderen via linket)
18/10 (Fredag) kl 11.00-14.00 (Book i kalenderen via linket)
Læs mere om Aggervin: https://agger-vin.dk
Læs mere om andre kyst-events på: www.OplevKysten.dk
Læs en artikel om Jens og hans Tang eventyr:
https://korsgaardfoto.dk/sanketur-efter-laekkert-tang/?fbclid=IwAR0WGV0_C0echps_PVUilooHOsDkhZ6hPn9LrUy55yi1aZuQn0SSuBm-nKc- Sted:
- Thorøhuse Forsamlingshus, Drejet 7, Thorø Huse, Assens
- Pris:
- 399 kr
- Arrangør:
- Oplev Kysten, Kyst- og Lystfiskercenter
- Hjemmeside:
- https://visitassens.holdbar.com/experience/a22228ec4f8b05c289471c4f79d575fd