Ansvarlig for siden:

Kultur og Oplevelser
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, ,

Kalender

Dato

Genre

Søg

Vælg en eller flere genrer


Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
20/5 2020
Hørsholm Skole
Selmersvej 6
2970 Hørsholm
Tlf: 48 49 61 00

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.8797, Lon 12.5043


Viser 2 events fra/efter 14. jul. 2020

Den Ydre Helt 3-6 år
6 DEC
Diverse | Undervisning

Den Ydre Helt 3-6 år

Hørsholm Skole, kl. 10-11.

Søndag den 6. september til søndag den 6. december 2020, kl. 10-11.
Pris: (Pris: 1100 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted:
V/ Ib Knudsen. Heltetræning for Børnehavebørn Har dit barn brug for at blive skoleklar - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning er praktisk dannelse via sansemotorisk træning på højt plan, opmuntrende adfærds regulering, begejstrende undervisning, sprogstimulering, sang, dans, ro og koncentration.
En dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest med Heltefest, der hver gang indeholder en ny færdighed. Der gør dit barn social, livsduelig, livstryg og dermed skoleklar.

For de børn, der er udsatte og i risiko for at opleve en mindre god skolestart, kan vi med Heltetræningen være med til, at børnene ikke kommer til at stå udenfor børnefællesskabet, da vi altid i Heltetræningen ser på, hvordan børnene arbejder sammen og er overfor hinanden.

Når de er klar over hvem de er, er de skoleklare. Ikke før ! Vi træner de mindste børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed. Vi arbejder med det tæmmede og det utæmmede, hvor de skal lære at finde balancen og selv kunne begå sig.

Denne sæsons tema er Star Wars
Vi skaber et magisk rum med seje og sjove Heltebaner hvor de små Jedi riddere( Padowan) kan lære sig selv at kende og give dem basisfærdigheder og selvforståelse.Der vil også være stjerne-dans, og både Master Yoda og Darth Vader vil begge deltage i Heltetræningen. Du kommer ikke til at kede dig!

Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på: www.heltetræning.dk

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Den Indre Helt 7-12 år
6 DEC
Diverse | Undervisning

Den Indre Helt 7-12 år

Hørsholm Skole, kl. 11.15-12.45.

Søndag den 6. september til søndag den 6. december 2020, kl. 11.15-12.45.
Pris: (Pris: 1430 kr) Klik her for at tilmelde dig
Arrangør: FOF Nord
Sted:
V/ Ib Knudsen. Heltetræning for skolebørn Har dit barn brug for at blive Livstryg - så er Heltetræning en løsning.

Heltetræning er praktisk dannelse via sansemotorisk træning på højt plan, opmuntrende adfærdsregulering og mentaltræning. Heltetræningen lærer børn og unge, at tage sig af deres eget særpræg. Når børn og unge har lært det, bliver de mere trygge og kommer i balance med sig selv.

Heltetræningen er en træning i at få erfaring med hvem man er og blive tryg ved sig selv og dermed stå stærkt i sig selv. Det er et tilbud om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg man har. Her har vi fokus på både selvtillid og selvværd, der sammensat skaber en selvsikkerhed og en livstryghed.

En dannelsesrejse i et 12 ugers forløb med afsluttende Heltetest med Heltefest, der hver gang indeholder en ny færdighed, der er med til at gøre dit barn social, livsduelig, livstryg og undervisningsparat.
Vi træner børn i heltemod, viljestyrke, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed. Vi arbejder med det tæmmede og det utæmmede.

Denne sæsons tema er Star Wars

Vi skaber et magisk rum med seje og sjove Heltebaner for ægte Jedi riddere, hvor de lære basisfærdigheder og selvforståelse, selvkontrol og meget mere. Her skal de bruge deres færdigheder med lyssværdet og bekæmp deres angst.

Vi skal også danse stjerne-dans, lave stunt (stage fight), finde kraften i os selv, få koncentration og ro, mentaltræning og mindfulness. Både Master Yoda og Darth Vader vil begge deltage i Heltetræningen. Du kommer ikke til at kede dig.
Se mere om Heltetræning og Heltetrænere på: www.heltetræning.dk

Har du brug for yderligere information eller har særlige behov, kan du kontakte Forening for Heltetræning direkte på telefon 77 550 550 eller mail på info@heltetraening.dk.
Download liste som pdf