Sundhedscenter Vojens

Sundhedscenter Vojens

Rådhuscentret 7
6500 VojensViser 5 events fra/efter 17. jun. 2021

Hjertemotion

Hjertemotion

Mandag den 4. januar til lørdag den 11. december 2021, kl. 16-17 alle onsdage.
Pris: Entré: 480 kr for 16 gange
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Kom og vær med i Hjerteforeningens Hjertemotion, som består af et motionsforløb, der strækker sig over 32 uger, hvor undervisningen varetages af dygtige fysioterapeuter. I løbet af de 32 uger modtager du som deltager 1 times motion om ugen, der følges op af en 1/2 times socialt samvær og erfaringsdeling. Træningen tilrettelægges af instruktøren, og du har mulighed for at få gode råd og vejledning af instruktøren under træningen. Træningen udføres af autoriseret FYSIOTERAPI & TRÆNING HADERSLEV.

Træningen finder sted: Vojens Sundhedscenter 1. sal, træningssalen

Alle onsdage fra 04-01 2021 kl. 16.00 - 17.00

Kr. 480,-, for 16 gange. Der kan betales med MobilePay eller ved bankoverførsel

For tilmeling, kontakt Preben Callesen på tlf.: 20 92 25 15 eller mail: pdcallesen@gmail.com
Mænd 65+ Gå-tur i Gram Alle byens Gader

Mænd 65+ Gå-tur i Gram Alle byens Gader

Mandag den 22. marts til fredag den 31. december 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré
Gram Apotek Torvet 4, Gram Sundhedscenter Vojens
Mænd 65+ inviteres på gåtur i Gram. Tempo og længde aftales med deltagerne. Planen er at gå Alle gader i Gram og få en god snak om Grams historie og udvikling undervejs.
Elsebeth Egholm - Krimiforfatteren skifter spor

Elsebeth Egholm - Krimiforfatteren skifter spor

Onsdag den 15. september 2021, kl. 19.
Pris: Entré: 80 kr Køb/bestil billet
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Kendt dansk krimiforfatter skifter spor. Journalist og forfatter, Elsebeth Egholm, er i år indbudt som gæst i den dansk-tyske litteraturfest: Ord Fra Nord. Elsebeth Egholm, der blandt andet er kendt for sin krimiserie om Dicte Svendsen, lægger vejen forbi Vojens og fortæller om sin seneste roman "Som natten kender stjernerne", hvor Egholm afprøver nye veje i forfatterskabet. Den nye bog er nemlig primært en kærlighedshistorie, men da den også indeholder et opklaringsarbejde, fornægter krimiforfatteren sig alligevel ikke helt.
Pianisten Malou Becks mor dør, og da hun sammen med sin søster tømmer moderens lejlighed, dukker en æske med uforklarlige effekter samt en gammel plade op - og så er en underholdende og spændende historie i gang. Malou rejser til Frankrig for at finde en forklaring. Hendes opdagelser fører tilbage til 2. verdenskrig - og i Frankrig møder hun den amerikanske musiker Cody.
Oplev Elsebeth Egholm fortælle om sit forfatterskab og "Som natten kender stjernerne" og få også et smuglyt på den næste roman, hun netop nu skriver på.
Vi serverer en kop kaffe til krimien.

"OrdFraNord - Litteraturfest i grænselandet" er en litteraturevent i det dansk-tyske grænseland. Her kan du møde nordiske forfattere på udvalgte biblioteker - både nord og syd for grænsen. OrdFraNord finder sted fra den 15.- 18. september og får besøg af Hallgrímur Helgason fra Island, Niviaq Korneliussen fra Grønland, Caspar Eric fra Danmark samt Elsebeth Egholm fra Danmark.

OrdFraNord afholdes i et samarbejde mellem Aabenraa Bibliotekerne, Haderslev Bibliotekerne, Sønderborg Bibliotekerne, Verband Deutscher Büchereien Nordschleswig, Foreningen Norden, Nordisk Info og Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig.

"OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet" er støttet af Rislum Fonden
Forbudte bøger

Forbudte bøger

Onsdag den 6. oktober 2021, kl. 18.30.
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Ord har magt. De kan vælte diktatorer og ryste autoriteter. Bøger har i tidens løb haft så stor indflydelse, at magthaverne undertiden er blevet bange for dem. Derfor har de forbudt dem, gemt dem væk eller ligefrem brændt dem. Det er ikke altid lykkedes, at bringe forfatterne til tavshed og de forbudte bøger har overlevet. Men hvad er det for bøger, magthaverne har været bange for? Og hvorfor er de bange for dem? Det vil Leif Søndergaard, ph.d. og Lektor Emeritus ved Syddansk Universitet give sit bud på.

Fra 18 år
65+ Skrive- og tegneværksted

65+ Skrive- og tegneværksted

Torsdag den 7. oktober 2021, kl. 14.
Sundhedscenter Vojens Rådhuscentret 7, Vojens
Workshop med koncept skrædder og talentguide Pia Larsen. Under vejledning af Den lille forfatter arbejdes med at skrive tekster. Introduktion til de tre
grundsten: en begyndelse - en midte - en slutning. Det er op til den enkelte om det bliver
en bog illustreret med billeder eller fotos, eller ren tekst. Resultatet bliver en færdig bog.
Vi serverer kaffe og kage

Vælg periode

Vælg genre