Musikforeningen De Røde Veste

Musikforeningen De Røde Veste

Nordstensvej 1
3400 Hillerød
Hjemmeside

Musikforeningen De røde VesteViser 5 events fra/efter 27. sep. 2021

Thomas Warberg - Et Storslået Menneske

Torsdag den 7. oktober 2021
Pris: Entré: 275 kr Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød Musikforeningen De Røde Veste
Thomas Warberg italesætter den omsiggribende selvretfærdighed i nyt stand-up show "Et storslåetMenneske"Thomas Warberg er fra 4. februar 2021 klar med sit nye One-man show "Et storslåetMenneske",der denne gang stiller skarpt på de mange. Subjektiveversioner af virkeligheden som vi bliverkonfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og detkan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert faldnår Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!"I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sittastatur", som Thomas Warberg udtrykker det. "For alle har en holdning til alt og mener bådeat dehar ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilkenfarve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt"Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagenitalesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, skerdetnaturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat forsønderjysk lune, tempo og eminent timing."Etstorslået menneske" er Warbergs fjerde One-man show og følger i kølvandet på "ThomasWarberg Comedy Tour '14"og " Thomas Warberg Comedy Tour 16", der begge blev plastret tilmed 5 stjernede anmeldelser, kun overgået af efterfølgeren "Perfektion, overskud,og andrelorteord", som fik 6 stjerner af bl.a Jyllands-Posten sidste år
Luk

Nikoline Werdelin Et liv fuld af kolbøtter

Tirsdag den 26. oktober 2021
Pris: Entré: 160 kr Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød Musikforeningen De Røde Veste
Et liv fuld af kolbøtter. Nikoline fortæller om sit liv. Om sin opvækst i Tårbæk, Bagsværd og USA og om de mange boliger sidenhen (enogtyve!). Hun fortæller om barndommen i USA, at flytte hjemmefra som 16-årig, om at tage til Paris for at blive kunstner og strande i Padborg, om vendepunktet på højskolen og gennembruddet på Politiken som 24 årig. Hun fortæller om den første lønforhandling, vejen fra tegneserier til lørdagsunderholdning, om mødet med teatret og flytningen til Tyskland som 46 årig. Hun fortæller om livskrisen, omvæltningen, en åbenbaring og livet med hundefolket i Berlin.
Til sidst fortæller hun om hjemkomsten til Danmark, om by og natur og ægteskab og om at være en del af to store patchworkfamilier og læser højt fra sin nye roman, "Hvordan man redder en lemming", da hun har fundet meget af inspirationen fra romanen fra oplevelser og erfaringer fra sit eget liv.
Foredraget er rigt illustreret med tegninger og fotos
Luk

Lis Sørensen

Torsdag den 4. november 2021
Pris: Entré: 390 kr Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød Musikforeningen De Røde Veste
De Røde Veste har valgt at Lis Sørensen skal være hovednavnet i sæsonen, hvor vi fejret 10 år med musik i Støberihallen. Lis Sørensen er kendt at alle, men nok ikke helt ind i det inderste af Lis, derfor udkom hun i efteråret 2019 med selvbiografien "Jeg er kommet for at synge" sammen med Danni Travn. Det er beretningen om sømandsdatteren fra Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits.
2020 skulle Lis Sørensen igen vende hjem i vante omgivelser - som solist med sit eget fantastiske band - ja det ved vi så, at det ikke blev som forventer, men nu prøver hun igen, og her i 2021 og lægger vejen forbi Hillerød, hvor hun ikke har været i 12 år!
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits - nye som gamle. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, 'Fuld af Nattens Stjerner', 'Tæt på Ækvator', 'Mine Øjne De Skal Se' og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.
Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket.
Vi glæder os til en fantastisk aften i Støberihallen med hele Danmarks Lis Sørensen!
Luk

Die Herren -U2 de Force

Tirsdag den 28. december 2021
Pris: Entré: 260 kr Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød Musikforeningen De Røde Veste
"U2 de Force" Die Herren Show 10. gang sammen med De Røde Veste. Den bedste U2-koncert skal altid spilles NU! En koncert skal aldrig bare overståes, være ligegyldig eller uengageret. En koncert er én sang - et langt musikalsk forløb.Alt på scenen skal være musik!En pause skal være musik - et instrumentskifte skal være musik - selv måden hvorved du drikker vand eller tørrer sved af panden på - skal være musik.
Die Herren har siden 1991 snart brugt mere end 30 år i selskab med U2 's fantastiske sange,og haft det overordnede mål at gøre alt på scenen til musik, så den smitter af hele vejen ned tilbageste publikumsrække.U2 har skabt nogle imponerende sange, som egner sig perfekt live.De flytter luft, rykker kroppe og trænger ind og gør en forskel.Die Herren har taget de store hits til sig, og gjort dem til deres egne, uden at de mister den åndog sjæl hvormed U2 skabte dem. U2 de Force bliver de største sange:One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven't Found What I 'mLooking For, Where the Streets Have No Name og alle de andre hits, som du kender dem.Leveret med den velkendte Die Herren-tvist af humor, nærvær og intensitet, som kun de kan,efter mere end 2000 koncerter.
U2 de Force skal ikke bare overstås eller være ligegyldig og uengageret.Den dag Die Herrens koncerter bliver det - er det tid til at stoppe
Luk

Andreas bo - skarp

Lørdag den 5. februar 2022
Pris: Entré: 305 kr Køb/bestil billet
Støberihallen Nordstensvej 1, Hillerød Musikforeningen De Røde Veste
Andreas Bo - #SKARP. Hvad er din holdning til det? Hva'? Hva'? Hva'? I mange hundrede tilfælde hver dag, skal vi træffeet valg, vælge side, eller ta' en beslutning. Kollegaer, familie og sociale medier kræver det. Hvis viførst lige kan blive enige om, at det er godt, at vi har valgmuligheder, kan vi så også blive enige om,at det er virkelig stressprovokerende, hele tiden at skulle forholde sig til alt? En hund har 4 muligevalg: Skal jeg æde, jage, knalde eller sove? Kommer vi nogensinde frem til de vigtige beslutningerog svar, når vi åbenbart først skal blive enige om, hvorvidt 2 mænd må danse sammen, eller om Ghita Nørby er en heks eller en helgen?
Andreas Bo skærer igennem. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha' en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi' dig ro til at sove. Måske allerede under showet ? Andreas Bo er tilbage. Der er mange dygtige stand up'ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister iDanmark. Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne og ishowet kaster han dig rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler.Og han er #SKARP som aldrig før
Luk

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her