Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
9/4 2024
Skulpturparken Blokhus
Vesterhavsvej 6, Hune
9492 Blokhus
Tlf: 88 44 33 88
Yderligere information: Hjemmeside

GPS-info: Lat 57.2486, Lon 9.61201
Åbent: Kl. 11-21
Entré: Se hjemmeside

I Blokhus finder du Skulpturparken, en oase af kunst og oplevelser for hele familien. På over 20.000 m2 kan du beundre Danmarks måske smukkeste og største skulpturudstilling med værker udført i sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze.
Parken er et sandt paradis for sanserne. Nyd de hyggelige sansehaver, den smukke beplantning og et hav af blomster. Børnene kan boltre sig på de sjove aktiviteter og legeredskaber.
Hvert år afholdes der Sandskulptur Festival, hvor tonstunge sandskulpturer er udformet efter et nyt tema. I 2024 er temaet "Verdens Vildeste Sandskulpturer".
Fra april til oktober 2024 kan du også opleve Europas første og største Voksmuseum i Skulpturparkens Arkade. Her kan du møde dine favoritstjerner fra film, tv og sport, som Harry Potter, Brad Pitt og Marilyn Monroe. Blandt sandskulpturerne finder du også Europas eneste Monument- & Verdensudstilling med ikoniske monumenter som Eiffeltårnet, Det skæve tårn i Pisa, Frihedsgudinden og Big Ben.
Når du besøger Skulpturparken Blokhus, kan du også besøge den inspirerende kunstbutik i Kulturhuset. Her finder du et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, kunsthåndværk og unikke gaveartikler.
Hvert år afholdes der mange spændende events i Skulpturparken Blokhus, herunder Magisk Jul med 2 millioner julelys. Magisk Jul afholdes hvert år i november og december.
Skulpturparken Blokhus er et sted, hvor du kan opleve kunst, natur og sjov for hele familien. Besøg parken og lad dig inspirere af de smukke omgivelser og de mange spændende aktiviteter