Hornsherred Alternativ Forening

Hornsherred Alternativ Forening

Dyrlægegårds Alle 17
3600 Frederikssund
Tlf: +45 40860329
Hjemmeside

Vores formål er at udbrede kendskabet til alternative tanker og idéer samt at være samlingssted for personlig, faglig og spirituel udvikling for alle interesserede. Formålet søger vi at opfylde gennem foredrag, kurser, debatter, workshops, åbent hus arrangementer m.vViser 3 events fra/efter 29. nov. 2023

Anemone Auora med Buddhisme

Torsdag den 14. marts 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Medlem 50 kr, Gæst 100 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris Hornsherred Alternativ Forening
Du og selve livet er den spirituelle vej - Oplæg med Anemone Auora- Forfatter, healer, åndelig vejleder & dao yin yogalærer. Vi vil så gerne have at det spirituelle er noget meget mystisk, noget fjernt fra os selv. Vi tror det spirituelle er at meditere, dyrke yoga, gå i kirke, bede i tempel eller lave ritualer. Men det er blot metoder til at mærke det vi allerede er. Og de er hjælpsomme. Men det er ikke meningen vi skal blive afhængige af dem eller bruge dem til at søge væk fra livet."

I dette oplæg vil Anemone både fortælle om sin egen historie og give dig Qi Gong & Meditations øvelser til at mærke den ro og kærlighed, du allerede er.

Anemone begyndte sin rejse med meditationer til højere dimensoner, yoga med kundalini rejsning og medicinsk rejse på ayascha. Men ingen af praktiseringerne, som havde til formål at åbne energier op, havde positive forandringer på hendes liv. Som 30 årig endte Anemone under sin spirituelle søgen i total isolation i 116 dage i et buddhisisk Munke Kloster i Nepal under corona pandemien. Uden mulighed for at kunne forlade tempel området, blev Anemone for alvor konfronteret med et indre ubehag og en PTSD, som hun ubevidst havde flygtet fra hele sit liv. Det var i mødet med mørket i hende selv, at Anemone samlede alle sine kræfter og accepterede sin bodhisattva vej. Hun lærte at selve livet, på godt og ondt, er den spirituelle vej, og hun lærte at bo i sin krop og elske den.

Idag hjælper Anemone mennesker med at komme ned i kroppen og opdage, at magien, de søger, er i selve livet. Hun hjælper særligt sensitive med at blive stærke og tro på deres egen kraft. Og hun hjælper mennesker gennem livskriser, stress, angst og PTSD.

Anemone er 33 år, praktiserende Buddhist i SGI og og har udgivet sin første bog: Uvisheden: At overleve 166 dages Corona Isolation i Et buddhistisk Munkekloster i Nepal. Bogen kan købes efter oplægget
Pris: Entré: Medlem 75 kr, Gæst 125 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris Hornsherred Alternativ Forening
Metta Myrna kommer og fortæller lidt om ceremoni generelt, om at bruge plantemedicin i ceremoni og specifikt om kakaos brug. Metta Myrna kommer og fortæller lidt om ceremoni generelt, om at bruge plantemedicin i ceremoni og specifikt om kakaos brug, både historisk og nutidigt. Derudover fortæller Metta om kakaos virkninger, forklaret udfra det naturhistoriske og det shamanistiske paradigme

De 3 principper med Natasha Swerdloff

Torsdag den 18. april 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Medlem 50 kr, Gæst 100 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris Hornsherred Alternativ Forening
De Tre Principper' - en enkel, men dyb indsigt, der har transformeret mange menneskers liv verden over. 'De Tre Principper' - en enkel, men dyb indsigt, der har transformeret mange menneskers liv verden over.
Ved at forstå disse Principper kan du:
Finde indre ro og klarhed, selv i udfordrende tider.- Genopdage din essens og forbindelse til alt omkring dig.- Opleve en dybere forståelse af dig selv og andre.

Dette foredrag er ikke kun en teoretisk session, men en rejse mod en autentisk forståelse, der kan guide dig gennem livets op- og nedture.
Kom og oplev en transformation, der begynder indefra!