Slangerup festivalplads

Slangerup festivalplads

Stationsvej 5E
3550 Slangerup



Viser 6 events fra/efter 25. apr. 2024

Tyvstart-Jazz i festivalteltet

Onsdag den 21. august 2024, 19:30-22.00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
Snake City Jazzfestival er den ultimative happy place for jazzelskere i alle aldre. Sammen kan vi skabe en fantastisk festaften, og denne aften er der gratis adgang i vores festivaltelt. Kom og vær med, til en uforglemmelig aften i vores festivaltelt kl. 19.30 til 22.00!
Alle jazzelsker og byens borgere, inviteres til en gratis oplevelse.
Der er øl, vin, vand, kaffe og pølser til rimelige priser.
Vi inviterer vore sponsorer til pindemad, som sponsoreres af Restaurant Bangkok.
"Blå Mandag Jazzband" spreder glæde med deres livlige glad jazz.

En stor tak til vores sponsorer, annoncører, gæster og medhjælpere!
Uden jeres støtte ville Snakecity Jazzfestival 2024 ikke være mulig.
Kom og vær med til at skabe fest og glæde!
https://snakecityjazzfestival.dk/

Festivalteltet svinger torsdag

Torsdag den 22. august 2024, 17.30 til 22.30.
Pris: Entré: 250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
I Festivalteltet fra kl. 17.30 til 22.30, fyldes luften med en skøn blanding af musikalsk mangfoldighed. Snake City Jazzfestival er et fællesskab, der omfavner hele byen. En fantastisk musikalsk begivenhed. En uforglemmelig fest! Fra kl. 17.30 til 19.00
Kan du nyde "DIXIE FOR YOU", en dansk/svensk jazzperle, der leverer livlig og underholdende musik med rødder i Dixieland og New Orleans jazz.

Fra kl. 19.30 til 21.30
Indtager "Zebrass", eksperter i -POWERJAZZ- , scenen med deres farverige og energiske spillestil. Med rå svingende New Orleans funk og egne kompositioner, samt nyfortolkninger af jazz og soul numre.

Fra kl. 22.00 til 23.30
Afsluttes aftenen med "Nanna Carlings Swingband", et ensemble af ren glæde og energi, der garanterer en uforglemmelig oplevelse fyldt med musikalsk magi og glæde.

Oplev fællesskabet og feststemningen på Snake City Jazzfestival!
Billetsalget er allerede i fuld gang, med en fantastisk pakkepris på kun kr. 600,- for fire dages musikalsk magi.
Torsdag aften kun kr. 250,-

Vi lover en mangfoldighed af dejlig musik, der skaber uforglemmelige øjeblikke.
Så skynd dig at sikre dine billetter og vær en del af årets festlige jazzoplevelse!
https://snakecityjazzfestival.dk/

Fredag - Forrygende, Festlig - aften

Fredag den 23. august 2024, 17.15 - 24.00.
Pris: Entré: 250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
Fredag aften i Festivalteltet, udforskes der forskellige genrer. De bedste danske og internationale musikere, slår vejen forbi i 2024. Stemningen i festivalteltet er altid helt i top! Kl. 17.15 - 17.45
"The Busquito's" en hollandsk kvartet af talentfulde musikere, serverer en unik musikalsk cocktail af jazz, swing og humor. Deres stramt sammenhængende enhed får dig til at grine og danse. En festlig jazzoplevelse for alle aldre, med rødder i klassisk swing og gypsy jazz.

Kl. 18.00 - 20.00
"Tenement Jazz Band" fra Skotland er et ungt energisk og talentfuldt jazzband, der fanger essensen af tidlig jazz. En rejse tilbage til rødderne, der får dig til at danse ind i fremtiden. En eksplosiv cocktail af energi, talent og skotsk sjæl.

Kl. 20.30 - 21.45
"Second Line Jazzband" Europas mest elskede traditionelle jazzband, skaber magi med New Orleans-revival-stilen. En energifyldt oplevelse, der spreder glæde og bevarer jazzens sjæl. En fest, der holder New Orleans-musikken i live.

Kl. 22.15 - 24.00
Dancing Queen - ABBA Tribute Show, en tidsmaskine til 70'ernes glitter og diskokugler! Velsyngende sangerinder og musikere leverer ABBA's største hits med en lyd tæt på originalerne. En uforglemmelig aften med hits du kan synge med på. Der garanterer feststemning og dansegulvet bliver fyldt!

Er du en af "de unge på 40"? Lad dig rive med til Snake City Jazzfestival! Fantastisk musik og lokalt fællesskab, et humør-boost uden lige. Festen bliver fantastisk!

For kun kr. 600,- kan du sikre dig billetter til alle 4 dage.
Hvis du kun kan være med fredag aften, så er prisen kun kr. 250,-.
Men vent, der er mere!
Den sidste koncert fredag aften inkluderer endda en forfriskende drink, og det koster kun kr. 100,- fra kl. 22-24.
Det er næsten for godt til at være sandt. Tag vennerne med og lad os feste sammen!
https://snakecityjazzfestival.dk/

Snake City Jazzfestival er vilde med børn

Fredag den 23. august 2024, kl. 09:30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
Fredagen starter med en sprudlende børneparade kl. 9.30 foran Slangerup Rådhus. Afgang fra Rådhuspladsen KL. 10.00 mod Camp Scenen med de mange glade børn og de veloplagte gademusikkere: "Lamarotte" - "Happy Snakers" - "Tommys Backin`Boys". Camp Scenen:

Kl. 10.30 - 10.40
BORGMESTERTALE MED ÅBNING

Kl. 10.40 - 11.20
Oplev Danmarks sjoveste børne- og familieshow med Jesper Grønkjær! Et magisk eventyr fyldt med trylleri, latter og interaktiv underholdning. Glæd dig til en festlig atmosfære, hvor gags, bugtaleri, og klovneri får hele familien til at grine og undre sig. Med imponerende tricks og farvestrålende ballondyr skaber Jesper et univers, hvor både børn og voksne fortrylles og forbløffes. En uforglemmelig oplevelse, der spreder glæde og efterlader et smil på alles læber!

Kl. 11.30 - 12.00
"Lamarotte" Går paraden tilbage til Rådhuspladsen, for at feste med de lidt ældre børn."
Oplev den energifyldte magi af Lamarotte Jazzband, en uimodståelig tidsmaskine tilbage til ægte jazzglæde! Med deres charmerende optrædener og unikke lyd bringer dette hollandske Dixieland Street Orkester 1970'ernes feststemning til livs i dag.

Kl. 12.30 - 15.00
"Herringløse Hot Band" er en levende manifestation af jazzens sjæl og energi. Deres New Orleans Jazzmusik er som en kærlighedserklæring til livet. Du får ikke bare musik, men også en påmindelse om, at livet er bedre, når det svinger!

Kl. 15.00 - 17.00
Oplæg til JAMSESION med "Tommys Backin`Boys"

Snake City Jazzfestival, skaber uforglemmelige øjeblikke!
https://snakecityjazzfestival.dk/

Lørdag aften i Festivalteltet

Lørdag den 24. august 2024, 17.00 - 24.00 .
Pris: Entré: 250 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
GLÆD JER TIL EN SKØN LØRDAG AFTEN I FESTIVALTELTET Det bliver et musikalsk brag, en boblende lydcocktail, ud over det sædvanlige. Tag danseskoene på, når rytmerne svinger, og tonerne når nye højder. Kom og vær med til en fantastisk uimodståelig aften! Kl. 17.00 - 18.00
"Tenement Jazz Band" fra Skotland, der med deres dynamiske og autentiske tilgang til New Orleans-musikken, levere en eksplosiv cocktail af energi, med talent og skotsk sjæl, der vil få dig til at danse ind i fremtiden.

Kl. 18.30 - 19.30
"The Busquito's" en hollandsk kvartet, vil sørge for en festlig jazzoplevelse, der får tæerne til at krible og latteren til at bruse. Deres musik er en perfekt symfoni af glæde og underholdning på højt niveau.

Kl. 20.00 - 21.45
"Swing It" fra Norge vil tage dig tilbage i tiden. En rejse gennem jazzens historie, med deres inspirerende blanding af vintage og moderne musik. De skaber en unik atmosfære, der får folk på dansegulvet og evner at underholde alle aldre.

Kl. 22.15 - 24.00
"Bamse Jam" hylder den folkekære Flemming "Bamse" Jørgensens, med en energifyldt optræden og fællessang til alle hans største hits. En nostalgisk aften med alle de uforglemmelig glade pophits, fest, sang og dans.

En mangfoldighed af dejlig livemusik i koncertteltet på festivalpladsen.
Billetter til alle 4 dage for kun kr. 600,- lørdag aften Kr. 250,-
Sidste Koncert Lørdag inkl. 1 drink - kl. 22-24 KUN Kr. 100,-
Kom ud af husene - og fest med til jazzfestival i Slangerup 2024.
https://snakecityjazzfestival.dk/

Morgenmad og musikalsk underholdning

Søndag den 25. august 2024, 9.30 - 13.00.
Pris: Entré: 100 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slangerup festivalplads Stationsvej 5E, Slangerup
GLÆD JER TIL EN SKØN SØNDAG FORMIDDAG I TELTET. Kom med, til en festelig afslutning på Snake City Jazzfestival i vores festivaltelt. Morgenmaden er sponsoreret af Restaurant Bangkok og underholdningen leveres med swingende rytmer, glade toner. Det bliver en musikalsk oplevelse, der får dig til at smile og nyde livet.
Billet til søndagens morgenmad + musik koster Kr. 100,-
Kan købes ved indgangen - eller dagene før i sekretariatet, på festivalpladsen.
Gæster med festivalarmbånd (hvor søndagen indgår) har gratis adgang.

Kl. 9.30 - 10.00
"Lamarotte Jazzband" fra Holland siger farvel med festlig Dixieland og Old Style Jazz. Deres humor og fantastiske arrangementer skaber en unik stemning. Ægte jazz med et glimt i øjet og en Lamarotte-vibe!

Kl. 10.00 - 11.00
"Kay Werners Kapel" tager publikum med på en musikalsk rejse gennem 1950'erne og 60'erne. Genhør klassikere fra Giro 413, minder fra Radio Mercur og Radio Luxemburg samt hits fra ikoner som Elvis og Motown. En inspirerende time fyldt med energi, glæde og nostalgiske erindringer.

Kl. 11.00 - 11.30
Pause og auktion af årets kunstværk, skabt af den talentfulde 17-årige kunstner Kasper Thomsen. Et visuelt mesterværk og en kærlighedserklæring til jazzverdenen. Tak til Kasper for hans bidrag!

Kl. 11.30 - 13.00
"The Busquito's" indtager scenen med en unik blanding af glæde, rytme og sjov. Disse talentfulde musikere leverer en perfekt symfoni af jazz, swing og humor, der skaber en festlig afslutning på årets festival.

Snake City Jazzfestival spreder glæde og fest med glad happy jazz for alle generationer.



Til koncertteltet på festivalpladsen, sælges der billetter til alle 4 dage for kun kr. 600,-
Vi byder derfor alle velkommen til jazzfestival i Slangerup 2024.
Kom ud af husene - og fest med.
https://snakecityjazzfestival.dk/