Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
1/5 2020
NørregadeTeatret
Banegårdspladsen 1
4930 Maribo
Tlf: 5475 5010

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.7763, Lon 11.4995

Kulturværket Maribo - Det gamle Elværk - Lokalt provins teater. Det er et gammelt elværk beliggende ved Maribo posthus. Administration: Nørregade 10, tlf. 54 75 50 10


30. april 2024

Anders Wortmann

Anders Wortmann

170-285 kr
"Du siger at jeg snorker, jeg siger du skal stop - Hvis du ikk' kan sove, kan du jo bare stå op! Få noget ud af dagen, du jo op' alligevel - og mine underbukser, de vasker ikk' sig selv".

Sådan lyder teksten på én af de utallige sange, som Anders Wortmann gennem de sidste par år har delt på de sociale medier og sunget for sin kæreste. Sangene har sat fokus på de "ømme" punkter i parforholdet, og dét at gå fra single til kæreste - og ikke mindst fra to til tre! Sengetider, spisevaner, tiltaleformer m.m. er taget under "kærlig" behandling igennem hverdags-"begivenheder", hvor både Anders´ søde kæreste, Trine, hans datter Nellie, samt hans mor, og sidst men ikke mindst, også hans far er med.

Showet:

Det er netop dét "familieunivers", som Anders inviterer dig ind i med sit show, gennem stand-up, guitar og sjove sange. Oplev ham bl.a. fortælle og synge om alt lige fra sin datters fødsel til et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00'erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre.

Der er ovenikøbet dobbelt op på far, når Anders, i sit første show, tager sin sønderjyske far med, der som tidligere assisterende træner for Frøslevs karlekammergymnastiskhold, vil stå for opvarmningen!

Det bliver ikke kønt, men ømt!

Om Anders:

Anders Wortmann er til daglig radiovært på ANR, hvor han hver morgen fra kl. 6.00-10.00 deler ud af sit liv. Han vandt, med sin medvært, Danmarks bedste morgenflade i 2021, og er nomineret igen i 2022. Han har derudover "udgivet" en række sange og sketches på Instagram, Facebook og TikTok, hvor mange af videoerne har over 500.000 visninger, enkelte over en 1 million. En af disse blev også vist til dette års Zulu Comedy Galla.

Anders har derudover kastet sig over stand-up med guitaren, og han har optrådt på både Aalborg Comedy Club og på Comedy Zoo i København - for ikke at nævne et hav af private bryllupper, fødselsdage, konfirmationer etc.

Ta' med til denne forunderlige aften når Anders byder indenfor i hans familie univers med sang, guitar og stand-up.

Som Anders´ far siger: " Hvo manne kakao fe æ for det?

Anders: "Du får 4"

Far: "Det bli've helt gevaldigt... ".
Læs mere

23. maj 2024

Disneys Aladdin

Disneys Aladdin

35-85 kr
NørregadeTeatrets BørneTeater spiller den elskede musical Disney's Aladdin som er baseret på den Oscar-vindende tegnefilm fra 1992 og 2014-hittet på Broadway om gadedrengen "en usleben diamant", der opdager, at hans sande værdi ligger dybt indeni.

Historien, du kender og elsker, har fået den royale behandling! Aladdin og hans tre venner, Babkak, Omar og Kassim, er uheldige, indtil Aladdin opdager en magisk lampe og Ånden, der har magten til at opfylde tre ønsker.

Aladdin ønsker at vinde prinsessen Jasmins respekt og begiver sig ud på et eventyr, der vil teste hans vilje og hans moralske karakter. Med sjove karakterer, nye sange og mere spænding vil denne nye udgave af den elskede historie åbne "En helt ny verden" for både børn og voksne!

Iscenesættelse: Katja Harwitz

Kostumer: Charlotte Strahenberg

Koreografi: Stine Henriksen

Børn og unge fra NørregadeTeatrets BørneTeater spiller alle roller.

Familieforestilling fra 5 år.

Spilletid: ca. 60 min uden pause.
Læs mere

8. august 2024

My Fair Lady - NørregadeTeatret i Hylddalen

My Fair Lady - NørregadeTeatret i Hylddalen

90-425 kr
NørregadeTeatret spiller igen i Hylddalen i sommeren 2024, og det er med alletiders mest elskede musical My Fair Lady! De store klassikere kan man spille ca. hvert 10. år, og sidst vi havde "Ladyen" på plakaten var i 2003, så vi glæder os til gensynet!

My Fair Lady er vel den mest ikoniske musical overhovedet.

Handling og dialog baseret på mesterværket "Pygmalion" af George Bernard Shaw og et væld af iørefaldende musik og sange af Loewe og Lerner.

"Jeg kunne danse nu", "En snegl på vej'n", "Hvorfor er kvinder ikke som mænd" og "Alfred skal giftes nu til morgen" er blandt de sange, som alle der elsker musicals kan synge med på.

Et helt nyt ungt stjerneskud Cecilie Elisabeth Bogø Bach, skal spille blomsterpigen Eliza, selveste den danske Mister Musical Thomas Ambt Kofod, der netop har spillet den mandlige hovedrolle i "Pretty Woman", skal spille professor Higgins, Waage Sandø bliver Oberst Pickering og Pia Jondal spiller Mrs. Higgins. Og Frank Rubæk er Elizas far, skraldemanden Alfred P. Doolittle.

Vi har fået Vibeke Wrede til at iscenesætte forestillingen. Vibeke iscenesatte "Dødsdansen" for os, og vandt sidste sæson en Reumert for sin bearbejdelse og iscenesættelse af "Stormfulde højder" på Odense Teater. Søren Glad, som er vores faste scenograf i Hylddalen tryller scenografien frem, og Bjørn Hyrup står i spidsen for det store orkester.

Manuskript og sangtekster: Alan Jay Lerner

Musik: Frederick Loewe

Iscenesættelse: Vibeke Wrede

Koreografi: Rachel Ireson

Scenografi: Søren Glad

Kostumedesign: Lauréline Gormsen Démonet

Musikalsk ledelse: Bjørn Hyrup

Spilletid: 2 timer og 45 minutter inkl. pause

Dejlig sommer-buffet i de smukke omgivelser i Restaurant Bangs Have før "My Fair Lady".

Maden serveres fra kl. 17:00 - 20.00

Der er ca. 10 minutters gang fra restauranten til friluftsscenen "Hylddalen".

Forret som buffet:

Varmt røget laks m/ purløgsdressing

Vitello tonnato

Hovedret som buffet:

Helstegt benskinke m/ sprøde svær

Rosa stegt kalvefilet

Små stegte kartofler m/ urter

Flødekartofler

Cæsarsalat

Pasta salat med ramsløgspesto

Broccolisalat

Gulerødder m/ bagt parmesan

Sauce Kalvesky

Sauce bearnaise

Brød og smør

Inkl. sodavand-øl-vin ad libitum

Pris 399 kr.

Kan bestilles sammen med teaterbilletter online eller i Vinhuset.
Læs mere