Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
19/12 2019
Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
8420 Knebel
Tlf: 8635 1355 Fax: 8635 2669

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.1849, Lon 10.5322
Åbent: Dgl. kl.8-18

Kursuscenter


Viser 35 events fra/efter 7. maj 2021

In The Air Tonight - En hyldest til Phil Collins
Musik | Rock/Pop

In The Air Tonight - En hyldest til Phil Collins

Lørdag den 8. maj 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Grundet tvangslukning p.g.a. Covid-19, flyttes koncerten til 8. maj 2021. MusicalDanmark byder velkommen til et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. Der sker med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT, der gæster Fuglsøcentret lørdag den 8. maj 2021

Det specielle ved foråret 2021 er nemlig, at det her er 50 år siden, at Phil Collins startede sin karriere i gruppen Genesis - så fylder han så 70 år i dette forår!

IN THE AIR TONIGHTvil blive en medrivende nærværende musikalsk hyldest, som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op fik jobbet. Fem år senere blev han så gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie.

Phil Collins står i dag som en af de mest succes­fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson Paul McCartney

IN THE AIR TONIGHTvil være fyldt med 30 uimod­ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can't Hurry Love naturligvis titelnummeret.På scenen var der være syv professionelle skuespillere musikere, bl.a. Jonas Rasmussen Lene Nørrelykke. Niels Rahbech er kapelmester koncerten er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus.

Dørene åbner 19:30
Del
Andrew Strong
Musik | Andet/Ukendt

Andrew Strong

Lørdag den 29. maj 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 445 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Som 16-årig fik han rollen som Deco Cuffe i musicalfilmen The Commitments (1991), der er baseret på bogen af Roddy Doyle. Filmen er bl.a. kendt for hans fortolkning af "Mustang Sally", og soundtracket blev nomineret til en Grammy Award. Efter gennembruddet med The Commitments udsendte Andrew Strong sit debutalbum, Strong i 1993.
I 1998 sang han duetterne "Every Time You Cry" og "Experience" med den danske sangerinde Jette Torp på hendes album, Here I Am.
Efterfølgende skrev han kontrakt med det danske pladeselskab CMC i 2000, og indspillede albummet Out Of Time i Puk-studierne med Jan Sivertsen som producer.
Albummet fulgte op på stilen fra The Commitments med fortolkninger af rock-, soul-, og R&B-klassikere, og blev en stor succes i Skandinavien. Albummet solgte 80.000 eksemplarer i Danmark.
Han har turneret med kunstnere som The Rolling Stones, Elton John, Prince, Lenny Kravitz og Bryan Adams
Del
Nena
Musik | Andet/Ukendt

Nena

Fredag den 11. juni 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Det tyske pop-ikon og stemmen bag den uopslidelige 80er klassiker "99 Luftballons" kan nu opleves. Hun er stadig i topform og da hun kunne fejre sit 40 års jubilæum med turneen "Nichts Versäumt - Tour 2018", kiggede mere end 250.000 fans forbi de 45 byer i Tyskland, Østrig, Schweitz, Luxembourg og Holland.

Tyske Nena kommer på ét af sine sjældne besøg i Danmark.

I 1980'erne var hun en del af "Neue Deutsche Welle", og blev ét af de få tyske navne, der gennem tiderne har markeret sig på hitlister i hele verden.

Efter 1987 gik hun solo, og har opbygget en voldsom popularitet, især i hjemlandet.

Hits som "99 Luftballons", "Nur geträumt", "Leuchtturm", "Irgendwie, irgendwo, Irgendwann", "Lass mich dein Pirat sein", "Ich bleib im Bett" og "In meinem Leben" er med garanti på programmet

Koncerten er med band og en stående koncert
Del
Katrina and The Waves
Musik | Andet/Ukendt

Katrina and The Waves

Fredag den 25. juni 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Britisk rockgruppe, kendt for megahittet "Walking on Sunshine" i 1985,. og som vindere af Eurovision Song Contest i 1997 med "Love Shine a Light" for Storbritannien. Bandet blev dannet I 1983, og har udgivet 10 albums. I 1980'erne optrådte de til store stadionkoncerter, ofte med 250.000 gæster, og deres numre er spillet mange millioner gange på de amerikanske radiostationer
Del
Beatles Revival
Musik | Andet/Ukendt

Beatles Revival

Fredag den 2. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
The Beatles Revival fra Prag er blandt de få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival's succes overalt i Europa.

Orkesteret gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Hver detalje er vigtig, der stræbes efter autentisk fremtoning på alle områder. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse.

Med opstart i 1996 er det blevet til mere end 2000 shows overalt i Europa på Nationale TV-kanaler, festivaler, teatre, klubber, fester for internationale firmaer og kendisser samt selvfølgelig overalt hvor The Beatles fejres, - som f.eks. Beatle Konvention i Hamburg og Beatleweek i Cavern Club i Liverpool
Del
Creedence Tribute
Musik | Andet/Ukendt

Creedence Tribute

Lørdag den 3. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Den danske rockscene invaderes af kopi og revivalbands. Paradokset har. været et meget stort tomrum, når det gælder verdens måske mest oplagte. revival-mulighed, nemlig Creedence Clearwater Revival. Til gengæld indleder et nyt, professionelt band nu en offensiv, som uden tvivl
begejstrer og tilfredsstiller alle CCR-entusiaster. Navnet er: CREEDENCE TRIBUTE
CCR blev efter sit gennembrud i 1969 USA`s mest populære rockband. Det skete
med mega-hittene Proud Mary, Bad Moon Rising, Who'll Stop The Rain, Down On
The Corner, Travelin`Band, Cotton Fields, Have You Ever Seen The Rain, Hey
Tonight, Hello Mary Lou, og mange flere, alle solgt i milliontal over hele verden.
Den bedste hyldest til CCR mener vi gives bedst med, at være tro mod deres mate-
riale og tanker. Det betyder at vi ikke laver egne fortolkninger eller nye arrangementer.

Selv om CCRís originale iørefaldende hits umiddelbart lyder let tilgændelige er de
faktisk overordentlige svære at kopiere. Vi er i bandet derfor gået særdeles grundigt
til værks med en stram balance for præcist at ramme den unikke fusion af rockabilly,
R'n'B, og Cajun som gjorde CCR til noget helt specielt.

Creedence Tribute er:
Sang: Casper Hundebøl - Guitar: Jan Mols - Trommer: Martin Pagaard Wolff
Guitar: Jacob Jensen - Bas: Jan Wolff
Del
Led Zeppelin Jam
Musik | Rock/Pop

Led Zeppelin Jam

Fredag den 9. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Hele Danmarks første og længst-levende "jam-band" LED ZEPPELIN JAM er tilbage! Tilbage i 1989 - før kopibands blev et hverdagssyn i dansk musik - begyndte bandet at stille den værste sult hos et stort rockpublikum. Et af verdens største rockbands gennem tiderne, Led Zeppelin var hårdt savnet af mange rockfans, da bandet stoppede med trommeslager Jon Bonhams død i 1982. Og faktisk gik der ikke længe, før Led Zeppelin Jam blev mødt af lutter røde lygter, hvor end gruppen optrådte.

10 år senere, i 1999 besluttede musikerne at stoppe, mens legen var god. Indtil en hvis Frederik spurgte om gruppen ville optræde til Rock'n'Royal, en stor fest forud for sit bryllup med Mary Donaldson. Og i 2007 i Pumpehuset overraskede Kronprinsen igen ved at springe op på scenen medvirke i et af numrene!

Her i 2019 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden Led Zeppelin udsendte deres debut-album. Det skal ikke gå ubemærket hen og hvorfor stoppe mens legen er god?

Bandets oprindelige sanger Alex Nyborg Madsen har valgt at stoppe, men efter virkelig mange opfordringer fra både publikum og spillesteder har bandet besluttet at fortsætte med ny forsanger.

Denne nye sanger er ingen ringere end Thomas Carlsen. Thomas er den arketypiske frontfigur og en fremragende rock-sanger med masser af energi, som i forvejen kender og elsker Led Zeppelin repertoiret. Thomas er et livsstykke på en scene og kommer helt ud over kanten!

De sociale medier har da også taget godt i mod nyheden om Thomas og bandets beslutning om at fortsætte.

"Fantastisk Thomas Carlsen! Den helt rigtige mand... Love it!"

"Fedt! Velkommen Thomas. Vel en af landets bedste rock'n roll vokaler - Det er godt hentet :-)"

"Velkommen til Thomas Carlsen, og hvor er det en god nyhed, at det fantastiske band fortsætter."

"Så varer julen altså lige til påske. En glædelig nyhed"
Del
Bon Jovi Jam
Musik | Rock/Pop

Bon Jovi Jam

Lørdag den 10. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Med klassikere som Living On A Prayer, It's My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith, Bad Medicine og You Give Love A Bad Name- og mere end 120 millioner solgte albums verden over, rammer det populære rockband BON JOVI fra New Jersey virkelig bredt. Så bredt og så direkte at man ikke kan undgå på et eller andet tidspunkt, at have hørt og skrålet med på nogle af Bon Jovi's store hits.

Og fælles for sangene står et budskab om tro, håb og kærlighed. Og den helt store ROCK fest!
BON JOVI JAM viderebringer netop dette budskab! Og de gør det med stor passion og indlevelse. Men også respekt for materialet!

Her er tale om det seriøse tribute-band, der ganske enkelt spiller og synger fremragende. Så alt er på plads til en storslået Bon Jovi rock-fest, med det ene store hit efter det andet. Og al den lir der bare skal være til en rock-fest af denne klasse
Del
Gitte Hænning med band
Musik | Andet/Ukendt

Gitte Hænning med band

Fredag den 16. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
Gitte Hænning fortæller sin historie gennem musikken. Gitte Hænning har igennem årene fået utallige opfordringer til at lave koncerter i Danmark. Men hvad skulle hu synge!? Jazz, Pop, musicals, viser !!?? Hun behersker det hele og da de tyske slagere af gode grunde ikke er så kendte i Danmark, har hun ofte været i tvivl, hvad hun skulle byde på. Men Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv.

"Lysende stjernestunder med en verdensstjerne " lød beskrivelsen i avisen efter en af hendes tidligere koncerter.
"Jeg snakker med mig selv" og "Ta' med ud og fisk" er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin. F.eks. har Gitte Hænning haft en lang karriere som jazz-sangerinde med det første gennembrud i 1968. Siden har Gitte Hænning arbejdet på at bygge bro mellem slager/pop genren og jazzen, hvilket er lykkedes med stort held.

På grund af sin store succes i Tyskland er Gitte Hænning en sjælden gæst på de danske musikscener. Men nu står hun snart på dansk grund igen, når hun i selskab med sit tyske band, spiller få koncerter i Danmark. Hendes repertoire er en koncert-palet af numre fra hendes lange karriere kædet sammen af gode historier
Del
Bruce Springsteen Cover Band
Musik | Andet/Ukendt

Bruce Springsteen Cover Band

Lørdag den 17. juli 2021, kl. 20.
Pris: Entré: 345 kr Køb/bestil billet
Fuglsøcentret Dragsmurvej 6, Knebel
De rocker, swinger, sveder og bløder i et musikalsk totalshow, der emmer af spilleglæde og godt kammeratskab. Oplev et af Danmarks bedste coverbands, når det på 11. sæson fortolker rockikonet Bruce Springsteen med en sådan indlevelse, præcision og varme, at publikum må overgive sige betingelsesløst - uanset om det er store eller små spillesteder.

E-Street Jam er ikke bare et kopiband, det er musik af høj kvalitet, spillet med hjertet af ægte musikere med rigtige instrumenter i en tid, hvor computer- skabte "hurtig-hits" overtager de musikalske platforme.

E-Street Jam spiller alle de kendt ørehængere, hits og ballader - fra Human Touch og Radio Nowhere, over Badlands, Born to Run og Born in the USA til The River, Hungry Heart og Dancing in the Dark. Giv dig selv et skud Springsteen og tag med på en varm og medrivende musikalsk rejse, der med garanti får dig til at rocke, svede og smile på samme tid
Del