Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
29/3 2016
Boltinggaard Gods
Kokskovvej 28
5750 Ringe
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.2157, Lon 10.4488


Viser 3 events i nationalparken fra/efter 30. apr. 2024

Livsstilsmesse på Boltinggaard Gods 2024
Diverse | Marked/byfest

Livsstilsmesse på Boltinggaard Gods 2024

Lørdag den 18. til mandag den 20. maj 2024
Pris: Entré: 25-85 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Boltinggaard Gods Kokskovvej 28, Ringe
Arrangør:CHPevent
Boltinggaard Gods har i flere år været værter for Pinsens skønneste livsstilsmesse. Man kan gå på opdagelse, blandt stande, med alt inden for, mode, gastronomi, møbeldesign, biler, kager, kunst, hus & have, elektronik mm. og de mange udstillere står klar, til at byde alle velkommen Livsstilsmessen, til en snak omkring tidens trends og tendenser, smagsprøver og masser af lækre ting, der kan købes med hjem.
Du kan også nyde din frokost, fra en af vores delikate madboder på gårdspladsen med det smukke hovedbygning i baggrunden.

Boltinggaards Hovedbygning vil ikke være åben under messen

Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort og/eller Mobilepay på standene, derfor er det en god idé at have kontanter med hjemmefra.
Det er muligt at hæve kontanter med dankort ved indgangen.
Del
Erhvervsevent med Vincent Hendricks
Musik | Andet/Ukendt

Erhvervsevent med Vincent Hendricks

Fredag den 13. september 2024, kl. 13.
Pris: Entré: 430 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Boltinggaard Gods Kokskovvej 28, Ringe
Fynposium erhvervsevent 13. september, 2024 kl.13-ca.15. Hvad med mig?. Hvad sker der når medlemmerne fra Nightingale String Quartet når de vælger at fokusere på deres egen præstation og egennytte - hvad-med-mig - frem for kvartettens samlede fremførsel? Og hvad sker der omvendt, når de vælger at lytte til hinanden, afgive tillid til hinandens præstationer og samlet løfte opgave - og kan man høre forskel på de to situationer?. Hvis medlemmerne af kvartetten hver især blot fokuserer på sig selv, kan de ende et dårligere sted end de kunne være endt, havde de valgt at samarbejde, men prisen de betaler for den sublime fremførsel er at stole på hinanden. Sådan er det også i virksomhedsledelse og mekanismerne er meget de samme. Musik er ikke et nulsumsspil, lige så lidt som meget levet liv er det. I samtale med professor i formel filosofi ved Københavns Universitet, Vincent F. Hendricks, demonstreres det hvordan Nightingale String Quartet i musikken, men det gælder også i erhvervsledelse og i mange andre af livets facetter, kan nedlægge et større bytte sammen end vi kan hver for sig ved at udvise tillid og samarbejde - og det kan høres som ses: Show it, don't tell! Samtalen er blandt andet baseret på Vincent F. Hendricks nylige bestseller, NOK OM MIG - Hvad med dig, hvad synes du om mig, Politikens Forlag, 2023, der vil være muligt at erhverve sig til arrangementet - også i signeret form, om man er så til sinds
Del
Social Dining Fredag og Lørdag
Diverse | Andet

Social Dining Fredag og Lørdag

Lørdag den 14. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 700 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Boltinggaard Gods Kokskovvej 28, Ringe
Social dining fredag og lørdag 625 kr. FREDAG D.13.SEPTEMBER. Eftermiddagssnack Aftensmad Natmad. LØRDAG D.14.SEPTEMBER. Snack Croissant Frokost Snack Cookie Aftensmad Natmad.
Del