Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
19/8 2020
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus
Ribe Landevej 39
6270 Tønder
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 54.9437, Lon 8.87316


Viser 18 events fra/efter 20. apr. 2024

Eight days a week i tønder - en hyldest til The Beatles
Musik | Rock/Pop

Eight days a week i tønder - en hyldest til The Beatles

Lørdag den 20. april 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 250 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Et festfyrværkeri bestående af gyngende musik, smilende grin og masser af fællessang!Sådan bliver det, når EIGHT DAYS A WEEK starter deres Danmarksturné i Sønderjylland.EIGHT DAYS A WEEK hylder The Beatles og spiller for, at sangene skal overleve mange år. Endnu. Deres versioner af sangene er medrivende, overraskende, smukke og dejlige!, som Beatles-ekspert Per Wium har beskrevet orkestret.Så er du tilShe Loves YouWith A Little Help From My FriendsYesterdayHere Comes The Sunog alle de andre
Så ses vi i Tønder Kulturhus lørdag d. 20. april i 2024
Del
HC Eichner - forårskoncert
Musik | Dansktop/underholdning

HC Eichner - forårskoncert

Søndag den 21. april 2024, kl. 14.
Pris: Entré: Standard 150 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Hele Sønderjyllands egen favorit og den poplære popduo, Kisser & Søren gentager succesen fra foråret 2023 med endnu en festlig, flot og underholdende koncertoplevelse. HC Eichner - så behøver man ikke at sige mere... og dog!

I 2022 fejrede populære HC Eichner sit 40-års jubilæum som musiker i en totalt udsolgt koncertsal i Schweizerhalle. Gæstesolister var også dengang Kisser & Søren.
Da mange måtter gå forgæves efter at høre de store hits som "Lille due", "Rosernes by" og "Send et smil" med HC Eichner, samt "Musik er dynamit", "Dem fra Danmark a" og "Pyt med det" med Kisser & Søren, arrangerede HC Eichner en skøn forårskoncert i 2023, der også måtte melde udsolgt.

Nu har I chancen for atter at opleve Danmarks bedste og festligste solister med et forrygende flot show til en garanteret folkelig syng-med-fest!
Del
Joyous
Teater | Dans

Joyous

Tirsdag den 23. april 2024, kl. 19.30.
Pris: Entré: 160 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Arrangør:Tønder Teater
Tønder Teater. Joyous. Dato: 24.04.2023 kl. 19.30. En fejring af optimismen, en hyldest til håbet, glæden og menneskets vilje og evne til at skabe positiv balance i verden. JOYOUS er en sprudlende forestilling, der portrætterer glæden i al sin skønhed og kompleksitet - via kroppens sprog bevæger glæden sig gennem danserne påvirket af åndedræt og kredsløb, hjerte, vener, blodkar, blod og lymfer. I JOYOUS medvirker fire streetdansere og en nycirkusartist, som leger med følelsen af glæde og dén effekt følelsen har på krop, sind og sjæl. Producent: Next Zone. Medvirkende: Julliet Tellier, Oussama Elyousfi, Takeo Ishii, Habid Bardou og Micael Anigbe. Varighed: 75 minutter
Del
Genopdag din (og får en bæredygtig) garderobe
Diverse | Foredrag

Genopdag din (og får en bæredygtig) garderobe

Torsdag den 25. april 2024, 19:00-21:00.
Pris: Entré: 25 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Kun 30% af tøjet i skabet bliver brugt! Sortér det rigtige ud og brug resten! Få overblik og god stil ud af hele din garderobe på en hæsblæsende time fyldt med Laura Lava's nemme tøjtricks. Bagefter kan du gå i tøjbytteboden og få det rigtige med hjem.
Del
RobinSamse
Diverse | For børn

RobinSamse

Lørdag den 4. maj 2024, kl. 10.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Mød de populære YouTubere, RobinSamse! Lyt til den episke fortælling om, hvordan Robin og Samrita krydsede veje, indtog YouTube-verdenen og skabte det fænomen, vi kender i dag!

Efter foredraget kan du fyre dine brændende spørgsmål afsted til RobinSamse, og så venter der dig også en chance for at score fantastiske præmier fra deres webshop - trukket ved lodtrækning blandt deltagerne.

Sidst, men ikke mindst, gør dig klar til et møde med stjernerne, og få både autografer og et billede med Robin og Samrita.

Hvem er RobinSamse?
Mød dansk YouTubes dynamiske duo, RobinSamse - skabt af Robin Dekker Madsen og Samrita Kaur.

Med over 224.000 abonnenter og 250 millioner visninger (2023) er de Danmarks sensationelle YouTube-stjerner. RobinKaja og Robin & Sammie er også i spil med henholdsvis 121.000 og 76.000 dedikerede følgere. Historien starter i 2007 med RobinKaja, der udviklede sig til et dansk ikon på YouTube. Robin Madsen og Samrita Kaur, mødtes i 2009, og i 2012 skabte de sammen RobinSamse, der nu er synonym med en fantastisk YouTube-oplevelse. Dyk ned i deres sjove og kreative verden - hver video er en billet til en uforglemmelig underholdningsrejse!
Del
Kasper Buch // Album Release
Musik | Andet/Ukendt

Kasper Buch // Album Release

Søndag den 5. maj 2024, kl. 11.
Pris: Entré: Gratis billetter Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Arrangør:Kasper Buch
Kasper Buch inviterer til Release på sit nye album 'Working Hard' den 5. Maj Kl. 11.00 på Schweizerhalle i Tønder. Arrangementet er Gratis og der vil være mulighed for at købe det nye album før tid, samt signeret. Albummet udkommer officielt 10. Maj
Del
Johannes Langkilde
Diverse | Foredrag

Johannes Langkilde

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 19.
Pris: Entré: Standard 100 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Foredrag med den populære journalist, tv-vært og forfatter: "Min fætter er høvding i Samoa". Som barn fik Johannes Langkilde at vide, at han havde familie på en fjern Stillehavsø. At der tilmed var en ægte høvding iblandt. Det lød som noget fra et børneeventyr, og for Johannes blev historien aldrig til mere end noget, han talte med sine forældre om som en pudsighed.
20 år senere står Johannes som korrespondent i USA i byen Philadelphia, hvor det demokratiske parti skal kåre Hillary Clinton som deres præsidentkandidat. Den delegerede fra Amerikansk Samoa er intet mindre end høvding Fagafaga Daniel Langkilde, som skal overbringe stemmerne fra det amerikanske territorie. Som var det arrangeret af skæbnen, befinder Johannes sig pludselig ansigt til ansigt med den fjerne fætter, som netop er hans blodsbeslægtede familie fra Samoa.

Det bliver begyndelsen på en eventyrlig, personlig opdagelsesrejse, der et par år senere bringer Johannes Langkilde, hans hustru og to børn til Samoa, for at afdække den fantastiske historie om, hvordan hans forfader i 1800-tallet endte med at stifte en stor familie på de polynesiske øer.

Det er historien om Hans Alfred Langkilde, søn af en kongelig hofjægermester og tidligere soldat i krigen i 1864. Om hvordan Hans Alfred under dramatiske omstændigheder - og efter en duel med en tysk soldat - flygter til USA. Hans Alfred kæmper med indre dæmoner og forsøger at vaske dem bort med en ny tilværelse som hvalfanger. Men også det slår fejl og som en sidste udvej, forsøger den unge Langkilde at skabe sig et nyt liv ved at hoppe overbord fra en båd, der passerer den eksotiske øgruppe, Samoa.
Her ender han med at blive gift med en høvdingedatter og får med hende fem børn, der alle får danske fornavne og efternavnet Langkilde. I mere end 100 år har Langkilde-familien på de samoanske øer kun kendt sparsomt til deres danske ophav.

"Min fætter er høvding i Samoa" er en overraskende, opløftende og nær beretning om, hvordan Johannes Langkilde møder sin store, polynesiske familie og sammen med dem efterforsker deres fælles historie. Johannes og hans familie udvikler tætte bånd med de mange samoanske Langkilder, og oplever under sin opdagelsesrejse den fantastiske samoanske kultur helt tæt på. Eksempelvis hvordan man begraver sine døde i forhaven og placerer dem i imponerende, iøjnefaldende monumenter.

Undervejs bliver Johannes tilmed selv tilbudt en høvdingetitel, hvilket stadig er en både ærefuld og indflydelsesrig position i den samoanske kultur, og han får et nyt, samoansk navn ved en stor, ceremoni
Del
ABBA GOLD
Musik | Rock/Pop

ABBA GOLD

Lørdag den 25. maj 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 250 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
I mere end et kvart århundrede har ABBA GOLD markeret sig som den ultimative autoritet inden for hyldest til ABBA's musik. Etableret i 1998, har bandet forfinet deres kunst gennem årene og skabt en dyb forbindelse til både ABBA-fans og musikelskere i almindelighed.

I centrum af ABBA Golds vision står et ekstraordinært to timers show, hvor hver eneste tone, rytme og harmoni er omhyggeligt tilpasset for at fange sjælen af ABBA's originale værker. Gennem en højenergisk optræden ønsker bandet at skabe en uforglemmelig oplevelse, der ikke kun underholder, men også berører hjertet
Del
Bamse Jam
Musik | Rock/Pop

Bamse Jam

Lørdag den 28. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Standard 250 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Nu har du muligheden for at deltage i et eksklusiv arrangement med Bamse Jam, hvor vi hylder "Bamses" tidløse sange, de subtile tekster og den hjertevarme stemning.
Del
Jacob Taarnhøj
Teater | Show/stand up

Jacob Taarnhøj

Fredag den 11. oktober 2024
Pris: Entré: 280 kr Køb/bestil billet
Schweizerhalle, Tønder Kulturhus Ribe Landevej 39, Tønder
Jacob taarnhøj - STANDARD. COMEDY TOUR 2024. "Standard" er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson og derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen:

Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow

Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske samfund i mere end et år. Hans tredje oneman show vil være en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt

Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler og en ordentlig mængde historiefortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker og ønsker

Kom og få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj og hans tredje oneman show. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af
Del