Ace Cafe Odense

Who We Are: i 1997, var jeg en tur på Isle of man, sammen med en masse fra Albion. En fantastisk tur, hvor maven blev fyldt godt op med oplevelser, som jeg ikke vil have været foruden. Bland andet så vi en masse cafe racer cykler.
En hyggelig aften, med en pint, kom ideen til mig. Vi skal da have noget af det samme i Odense.

Bryll creme træf, blev første gang afholdt 2008, hvor der kom rigtig mange fra når og fjern, Min Nye kæreste Laila var med på ideen, og tingene tog fart. Bryll creme træffet var jo kun én gang om året, og vi syntes der manglede noget i hverdagen.
Ace Cafe i London, blev inspiration, til et mødested i Nørregade, hvor vi stillede op med pølser på grill, og lidt socialt hygge. Det viste sig hurtigt at der var behov for sådan et samlingssted, og vi tog Ace Cafe navnet til os, uden at spørge om lov. Vi mener at så længe vi holder det på non profit, og vi breder navnet ud, er der ro på bagagebæreret. Det har der i hverfald været siden, og vi har besøgt Ace Cafe i både London, Orlando, Barcelona og fået samtykke til at det er rigtigt fint, så - wrrooommm don`t stop us now. Efter Nørregade i Odense skulle omlægges, flyttede vi til Brandts - som en et lokalt centralt liggende plads, med gode cafeer og masser af mennesker.

Tiden er nok rendt mod os, da flere og flere ikke ser venligt til olie, og røg i skøn forening med lyden af gamle motorcykler. Laila og jeg besluttede os for at købe en gård, lige udenfor Odense centrum, hvor vi nu er herrer i egen hus. En hyggestue med vintage ting, lidt adspredelse som billard, TV og godt samvær er nu kimen til ACE CAFE ODENSE lige nord for Odense.

Alle er velkomne, og ingen medlemskab er krævet. Bare, godt humør, og interesse i mekanik. Ikke bare motorcykler er velkomne. Vi ser gerne biler, lastbiler, scootere og knallerter.

Samlingsdagene er torsdage fra kl. 17.30, hvor vi gerne har lidt hjemmelavet mad klar til dem som hungre, og lidt kaffe mv. til at skylle det ned med.
Vi kører det på privatbasis, hvilket gør at det er non profit arrangementer. Næste arrangementer bliver foredrags aftener hvor nogen har været på længere og spændende ture, aftner hvor der gennemgås EL-diagrammer til os som ikke så stærke i strøm på cyklerne, besøg af udefrakommende med andre hobbyer, lidt god lokal koncert fra Harping Wolf - osv. Kodeordet for vores ide, er hygge, godt samvær i god ro og orden, med respekt for stedet og hinanden

Ace Cafe Odense

Bladstrupvej 41

5270 Odense N

Tlf: 93 39 09 97

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: torsdage kl. 18.00

Entré: Gratis