Club Respect

Beskrivelse: Club Respect er en børneklub som bygger på kristne værdier, så som næstekærlighed, respekt, venskab, fællesskab osv.
Klubben er startet af unge mellem 17 - 25 år i samarbejde med Adventistspejderne. Klubben skal være et sjovt sted, hvor børnene kan tage hen for at være sammen med deres venner. Klubben arrangerer turer til bowlingcenteret, svømmehallen, Falck og andre spændende steder. Derudover afholder vi aktivitetsdag, bordtennisturneringer, og så laver vi masser af bål, så vi har også en smag af spejderaktiviteter til dem, der kan lide det. Hver gang, der er Club Respect, vil der blive lavet aftensmad, som børnene vil have mulighed for at hjælpe til med at lave. Til hvert arrangement/klubdag vil der være voksne tilstede til at styre slagets gang. Aftnerne vil være nøje planlagt fra gang til gang, så der ikke vil herske tvivl om, hvad der sker og hvornår.
Klubbens lokaler på Vibevej 13 er udlånt af Adventistkirken, her er computere, bordtennisborde, en lille gymnastiksal, køkken og andre gode faciliteter.
Det er vigtig for os, at børnene får en hyggelig aften sammen med hinanden - og frem for alt lærer at behandle hinanden med respekt

Club Respect

Vibevej 11

4100 Ringsted

Tlf: 2228 5838

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Se kalender på hjemmeside

Entré: 20 kr