Esbjerg Modelbyggerforening

Hvad er Esbjerg Modelbyggerforening?
Esbjerg Modelbyggerforening blev stiftet i 1997. Men ideen til foreningen blev allerede født i 1995, hvor 3 modelbyggere og tinstøbere havde en udstilling på Esbjerg Museum, året efter var der en lidt større udstilling på Varde Kasserne. Herefter gik snakken i Vestjysk Hobbys lokaler, og man fandt ud af, at der var basis for at danne en forening for modelbyggere. Nu gik jagten ind på, at finde et egnet lokale, og snart efter fik klubben et lokale stillet til rådighed på Gammelby Fritidscenter, hvor klubben stadig hører hjemme.
Kort efter stiftelsen af foreningen var man kommet op på 35 - 40 medlemmer, som havde interesser indenfor alle genrer af modelbygning. Allerede året efter stiftelsen afholdt Esbjerg Modelbyggerforening den første Esbjerg Åben konkurence. Den er i dag vokset til at være Danmarks største modelbyggerkonkurence.
I dag er der ca. 15 medlemmer i Esbjerg modelbyggerforening, som mødes hver torsdag aften til hyggeligt samvær og modelbygning. Ud over byggeaftnerne deltager klubbens medlemmer i så mange udstillinger og konkurencer som muligt. Det er bl.a. blevet en tradition, at klubben deltager ved en stor modelbyggermesse i Lübeck hvert andet år.
Hvem som helst, med interesse for modelbygning, kan melde sig ind i Esbjerg Modelbyggerforening, det koster for tiden kun 200 kr. om året og 100 kr. for juniorer. Det er også muligt, at indmelde sig som passivt medlem for 100 kr. om året, så får man tilbud om, at deltage sammen med foreningen i de arrangementer vi tager til
Er du interesseret i medlemsskab eller andet om foreningen, kan vi kontaktes på denne adresse:

Esbjerg Modelbyggerforening

Fmd. Tommy O. Sørensen, Skolevej 6

6800 Varde

Tlf: 4095 7591

Yderligere information: Hjemmeside
Åbningstider:

Åbent: Torsdag 19-21.30