Teatergården

Teatergården er et lille, hyggeligt, autentisk sted med teatersal i den gamle lade, cafe i det gamle hønsehus, og en (lidt vild med vilje) økologisk gårdhave.
Her kan du komme til børneteater og dramaleg - kreative kurser og foredrag.
Arrangementerne er typisk en blanding af underholdning, hygge i cafeen med hjemmebag og plads og tid til leg for børnene. Teatergården har tidligere været gårdbutik, og derfor er her stadig lidt fine og hyggelige varer til salg og altid hjemmelavet syltetøj med bær fra gårdens økologiske have.
Teatergårdens huser to små gårdvæsner, der hedder; Skidt og Pyt - de bor på loftet ;-) Dem og de 8 børn der boede på gården i gamle dage, kan du opleve både om sommeren og til jul, når der spilles Teatergårdens egne forestillinger; "Skidt og Pyt" - "Skidt og Pyt på Store vaskedag" og "Skidt, Pyt og nissen laver sjov". De to små drillepinde er også blevet hovedpersonerne i en dejlig julebog og et herligt vendespil, som naturligvis kan købes på stedet eller i Teatergårdens webshop.
Institutioner, skoler og foreninger er også velkomne efter aftale til teater, drama eller foredrag. Teatergården er kun åben til arrangementer eller ved personlig aftale


Teatergården

Gl. Skovvej 120

4300 Holbæk

Tlf: 61991522

Yderligere information: Hjemmeside